getejra

Пінний скраб для тіла "Гуава та м'ята"

Пінний скраб для тіла "Гуава та м'ята"

В цьому місяці добила свій пілінг для тіла Fresh Orange Juice & Cinnamon https://club.makeup.com.ua/post/51191/ і вирішила замінити його на пінний скраб. Таким користуюсь вперше, обирала по зовнішньому вигляду, аромату та відгукам)

Пінний скраб для тіла "Гуава та м'ята"

Скраб упакований в матове прозоре міні-відерце зі зручною кришкою. Його точно буде зручно використати весь до кінця. На баночці є відповідні наклейки з назвою, виробником, способом використання та іншою важливою інформацією.

Він містить цукор, який є природнім ексфоліантом, так як ефективно видаляє ороговілі клітини, стимулює оновлення та робить шкіру гладенькою. Завдяки гліцерину зберігає природний баланс вологи в шкірі. Також тут є екстракт гуави, багатий на вітаміни та антиоксиданти, який живить і захищає шкірний покрив, забезпечує здоровий вигляд. Освіжає та заспокоює шкіру, надає їй відчуття прохолоди і бадьорості завдяки дії олії м’яти перцевої. Допомагає зберігати м'якість та еластичність епідермісу завдяки пропіленгліколю.

Вирішила його додатково сфотографувати на вулиці, щоб передати неймовірний приємний колір, бо в ванній він виходить більш глухий.

Аромат це окрема тема - як в якогось літнього коктейлю.

Текстура м'яка, легко наноситься та не розсипається. При контакті зі шкірою перетворюється на ніжну піну, добре її очищує, не травмуючи.

Скрабчик гарно піниться, не пошкоджує шкіру, не викликає дискомфорту навіть на пошкодженій шкірі ( у мене є кіт, який періодично може зависнути кігтями в мої нозі), ідеально працює та приємно пахне!

Це крутий і досить бюджетний продукт, який не поступається якістю більш дорогим, дарує тілу бадьорість і свіжість, робить шкіру гладенькою і м'якою.