NikVik

Крем для рук зволожувальний

Прекрасний засіб , якраз на холодну пору року . Догляд за шкірою на руках обов’язково потрібний .

В склад входить пантенол , що саме більше мене це порадувало .

Пантенол - захищає від агресивного впливу середовища – утворює на шкірі легкий захисний бар’єр, який захищає від холоду, вітру, води чи побутової хімії . А також має властивість швидко загоювати тріщини , ранки , заспокоює зменшує почервоніння та свербіж, що важливо для чутливої або сухої шкіри.

А склад входить масло ши - а от він чудово захищає шкіру від холодної погоди. Завдяки своїм густим, живильним і зволожуючим властивостям, воно утворює захисний бар’єр на поверхні шкіри, який допомагає утримувати вологу і запобігає її втраті внаслідок впливу низьких температур та вітру.

Мої особисті враження :

Обʼєм тюбика 30 мл , не є великим можна брати його з собою і не буде займати багато місця . Особисто його залишила на роботі і користуюсь ним постійно .

Аромат : це просто покорив моє серце, ніжний аромат ( нагадує парфуми ) мені тяжко вгодити з ароматами , але тепер свої руки об нюхаю постійно. Свіжий з нотками квітів .

Консистенція: густа , гарно наноситься на шкіру , одразу випитує не залишає ні жирних відчуттів ні липкості на руках .

Дія : добре зволожує , поки користуюсь ним , ручки в гарному стані не сухі .

Доречі думаю він добре справиться з чоловічими , робочими ручками . Як для мене чоловічі ручки більш травмовані .