krutoguuz

МОЯ РАНКОВА РУТИНА

МОЯ РАНКОВА РУТИНА
МОЯ РАНКОВА РУТИНА

Люблю дуже читати дописи інших дівчат такого формут, тому вирішила і просто свій ранковий догляд написати, бо давно вже вам не розповідала.

Зараз в мене на СР догляд направлений на максимальне зволоження і побільше, тому:

  1. В якості вмивання кремовий засіб від Q+A Oat Milk Cream Cleanser, він взагалі не піниться, і перший рпз було враження, що я вмиваюся кремом, але з часом звикла. Після вмивання залишається відчуття зволоження шкіру, що зараз мені є додатковим плюсом.
  2. Наступний крок Annona Calming Liquid багатофункціональний заспокійливий засіб, який можна використовувати як тонер, сироватку або крем, залежно від потреб шкіри та кількості шарів нанесення.
  3. Кремчик під очі Purito Seoul Wonder Releaf Centella Eye Cream, про який буквально нещодавно писала огляд https://club.makeup.com.ua/post/53837/ . Базовий, зволожуючий і легкий.
  4. Легесенький, але зволожуючий кремчик від Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream, люблю його і треба вже нарешті написати про нього окремий допис!
  5. І якості обов'язкового етапу сонцезахист, зараз це моя нова любов Haruharu Wonder Black Rice, я з ним познайомилася випадково і він мені частово нагадує санскірн від Skin1004, але цей не подразнює мені очі і я його можу наносити максимально близько до повіки.

Як вам моя рутина, щоб додали або прибрали? А можливо, щось хочете спробувати?

МОЯ РАНКОВА РУТИНА