МОЯ РАНКОВА РУТИНА
хочеш підглянути?
Люблю дуже читати дописи інших дівчат такого формут, тому вирішила і просто свій ранковий догляд написати, бо давно вже вам не розповідала.
Зараз в мене на СР догляд направлений на максимальне зволоження і побільше, тому:
- В якості вмивання кремовий засіб від Q+A Oat Milk Cream Cleanser, він взагалі не піниться, і перший рпз було враження, що я вмиваюся кремом, але з часом звикла. Після вмивання залишається відчуття зволоження шкіру, що зараз мені є додатковим плюсом.
- Наступний крок Annona Calming Liquid багатофункціональний заспокійливий засіб, який можна використовувати як тонер, сироватку або крем, залежно від потреб шкіри та кількості шарів нанесення.
- Кремчик під очі Purito Seoul Wonder Releaf Centella Eye Cream, про який буквально нещодавно писала огляд https://club.makeup.com.ua/post/53837/ . Базовий, зволожуючий і легкий.
- Легесенький, але зволожуючий кремчик від Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream, люблю його і треба вже нарешті написати про нього окремий допис!
- І якості обов'язкового етапу сонцезахист, зараз це моя нова любов Haruharu Wonder Black Rice, я з ним познайомилася випадково і він мені частово нагадує санскірн від Skin1004, але цей не подразнює мені очі і я його можу наносити максимально близько до повіки.
Як вам моя рутина, щоб додали або прибрали? А можливо, щось хочете спробувати?
Коментарі (0)