AVENUE DES PARFUMS HOME | Арома дифузор Bergamot &Flower
Затишок та свіжість у кожному куточку
Кожен дім має свою особливу атмосферу, і багато в чому вона залежить від аромату. Аромадифузор — це не просто деталь інтер’єру, це спосіб створити настрій, додати приміщенню шарму та затишку. Коли я вирішила оновити «повітря» вдома, то обрала аромадифузор Bergamot & Flower від бренду Avenue des Parfums. І відразу ж після першого використання я зрозуміла, що цей аромат стане невід’ємною частиною моєї оселі.
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 100 мл.
Бренд: Avenue des Parfums
Класифікація: нішева
Країна-виробник: Україна
СКЛАД:
Alcohol Denat., Limonene, Linalyl Acetate, Tetrahydrolinalool, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-Tetramethyl-2-Naphthalenyl) Ethanone, Geraniol, Reaction Mass Of Geranyl Acetate And Neryl Acetate, Citral, 2-Methyl-3-(P-Isopropylphenyl) Propionaldehyde, (R)-P-Mentha-1,8-Diene, Trans-Anethole, Nerol, Estragole, 1-(2,6,6-Trimethylcyclohexa-1,3-Dienyl)-2-Buten-1-One, CI 77289.
ПАКУВАННЯ ТА ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД
Аромадифузор від Avenue des Parfums вражає своїм стильним пакуванням. Картонна коробочка оригінальної форми одразу привертає увагу. Скляна пляшечка з міцного прозорого скла додає відчуття якості та елегантності. Вона оформлена в лаконічному дизайні, що ідеально вписується у будь-який інтер’єр. Шість ротангових паличок чорного кольору підкреслюють сучасний вигляд і водночас виконують свою функцію, рівномірно розподіляючи аромат. Пакування є не лише функціональним, але й естетичним — воно прикрасить будь-яку кімнату.
ОРГАНОЛЕПТИКА, ПІРАМІДА
Рідина приємного блакитного кольору, однорідна, без осаду.
Перший вдих аромату Bergamot & Flower — це занурення у свіжий бриз з нотами бергамоту та водяних квітів. Початкова нота одразу вражає своїм цитрусовим зарядом, який переходить у більш ніжне квіткове серце композиції. Жасмин і троянда чудово доповнюються легкими нотами білого чаю, створюючи витончену квіткову гаму. Кінцева нота, де відчувається гуаякове дерево та білий мускус, додає аромату глибини, витонченої теплоти та стабільності. Він поступово розкривається, залишаючи за собою шлейф свіжості і легкості.
АСОЦІАЦІЇ
У мене цей аромат асоціюється з літнім ранком, коли повітря наповнене свіжістю, і я можу відчути настрій природи, ще не торкнутої міським шумом. Він дарує відчуття легкості, чистоти і природної гармонії. Bergamot & Flower — це не той аромат, що «кричить» про себе. Навпаки, він тонкий, делікатний, але водночас такий, що створює відчуття спокою та затишку.
МОЇ ВРАЖЕННЯ
Аромадифузор Bergamot & Flower став справжньою запашною прикрасою для мого дому. Його тонкий квітково-акватичний аромат гармонійно вписався у мою вітальню. Мені особливо сподобалось, що аромат не нав'язливий, але при цьому відчутний — достатньо ніжний, щоб не дратувати, але достатньо сильний, щоб бути помітним. З кожним днем аромат розкривається новими гранями, а його легкість і свіжість приємно доповнюють атмосферу.
Крім того, я відзначила тривалість дії дифузора — він буде радувати своїм ароматом більше чотирьох тижнів. Це дозволяє насолоджуватись ним без постійного оновлення. Bergamot & Flower — це чудовий вибір для тих, хто хоче наповнити свій дім природною свіжістю та легкістю. Я безсумнівно рекомендую цей продукт усім, хто цінує витончені аромати і прагне створити в своєму домі атмосферу спокою та гармонії.
Коментарі (0)