Zera Khaibulaeva

Ароматичний дифузор “Lotus&Sandalwood” AVENUE des PARFUMS

Продовжуючи розповідати про продукти бренду AVENUE des PARFUMS, готова поділитися враженнями від ароматичного дифузору.

Раніше з цими ароматами я не була знайома, тож обирала по піраміді та опису. А ще мене дуже вразила синя рідина у гарному флаконі і я вирішила, що це точно гарно впишеться в мою домашню атмосферу.

В картонній упаковці флакон обʼємом 100 мл та в комплекті 4 палички. Упакування гарне, для подарунку може стати чудовим варіантом.

Флакон має захисну плівку-контроль першого відкриття, після відкриття треба зняти пробку, на горловину надіти кільце, яке йде у комплекті і занурити необхідну кількість паличок. Для розуміння можна спробувати занурити одну і поступово збільшувати для інтенсивності аромату. Я спочатку занурила 2, зрозумівши, що аромат мені сподобався, я додала ще 2.

Флакон я вирішила поставити у спальні.

Аромат поступово заповнив кімнату площею 25 квадратів, причому з відкритими дверима аромат розповсюджується і у сусідню кімнату. Через три дні рекомендую перевернути палички, адже аромат слабшає.

А тепер про мої враження від аромату“Lotus&Sandalwood”

Початкова нота: фрезія

Нота серця: лотос,цикламен, півонія

Кінцева нота: мускус.

Аромат виявився дуже приємним , він квітковий, свіжий і дуже багатогранний.

Аромат для відпочинку, спокою та гармонії. Не дарма він стоїть у спальні, своїми нотами він не кричить, а гарно переливається і дає приємне відчуття.

Тут грає дуже красивий квітковий букет, то я відчуваю весняні фрезії, то затишний цикламен, який помʼякшує лотос, то розкритий букет півоній, який вже почав осипатися.

Аромадифузор чудово виглядає і гарно наповнює приміщення свіжістю та приємним ароматом.

Аромат мені дуже сподобався і я залюбки буду пробувати інші.