Набір для карбокситерапії від Skinbar

Набір для карбокситерапії від Skinbar

Мені 27 років і тема догляду за шкірою стає для мене з кожним роком все більш і більш актуальною.

Вирішила спробувати карбокситерапію і придбати набір для домашнього використання, тим паче, що ціна на нього дуже приваблива.

Що ж таке карбоксітерапія? Це метод догляду за шкірою який підходить для будь-якого сезону. Це триетапний пілінг на основі фруктових кислот.

Ця косметологічна процедура використовує лікувальні властивості вуглекислого газу (СО2) для покращення стану шкіри.

Цю процедуру можна робити у косметолога, але зараз все більшої популярності набувають набори за допомогою яких можна виконати цю процедуру вдома.

По-перше, це доступно та економно, це набагато дешевше ніж регулярно відвідувати косметолога, а по друге це комфортно, можна проводити процедуру в зручний для себе час і вдома.

Я обрала набір для карбоксітерапії від Skinbar.

В нього входить: гель ексфоліант, гель активатор і заспокійлива маска.

Об‘єм кожного продукту 30 ml.

Я роблю цю процедуру раз на тиждень тому цього набору вистачить надовго.

Саме пакування дуже стильне, баночки в однаковому мінімалістичному дизайні в білому кольорі, дівчата які не люблять зайвий візуальний шум у ванній кімнаті зацінять.

Аромат засіб має фруктовий, оскільки в основі фруктові кислоти. Запах приємний і ненав‘язливий.

Набір для карбокситерапії від Skinbar
Набір для карбокситерапії від Skinbar
Набір для карбокситерапії від Skinbar
Набір для карбокситерапії від Skinbar
Набір для карбокситерапії від Skinbar
Набір для карбокситерапії від Skinbar

Процес.

1 етап гель ексфоліант.

На очищене та сухе обличчя наносимо гель і залишаємо на 1-2 хвилини.

Цей засіб відлущує омертвівші клітини шкіри. Він діє більш м‘яко, аніж скраб і має більш мілкі абразивні часточки. Цей засіб глибоко очищує шкіру, оскільки активні компоненти гелю проникають в пори і видаляють забруднення.

Також цей гель стимулює оновлення клітин і покращення кольору обличчя.

2 етап гель активатор.

На гель ексфоліант зверху щільним шаром наносимо гель активатор. Далі все це я залишаю на 10 хв і йду займатися справами. Процес не супер приємний, особисто в мене шкіру пощипує, особливо біля носа, але це нормально, така реакція може бути.

Також може бути покрасніння, адже засіб активує мікроциркуляцію крові.

3 етап заспокійлива маска

Це мій найулюбленіший етап процедури. Змиваємо гель, змивається він нормально, досить швидко. Протираємо шкіру полотенцем і наносимо заспокійливу масочку. Запах приємний фруктовий, ненав‘язливий, як і у інших компонентах процедури.

Маска жирненька, її видно деякий час на шкірі наче намазали обличчя spf, але досить швидко вона поглинається і робиться непомітною. Змивати не треба. Я люблю робити цю процедуру перед сном.

Склад:

Гель-ексфоліант

Aqua, Glycerin, Citric Acid, Lactic Acid, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Polysorbate 80, Sorbitol, Malic Acid, Licorice (Glycyrrhiza Glabra) Root Extract, Biosaccharide gum-1, Phenoxyethanol, Panthenol, Fragrance, Propylene Glycol, Inulin, Ethylhexylglycerin, Fructose, Glucose, Cellulose, Sodium Benzoate

Гель-активатор

Aqua, Sodium Bicarbonate, Propanediol, Glycerin, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Sorbitol, Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Gel, Licorice (Glycyrrhiza Glabra) Root Extract, Phenoxyethanol, Panthenol, Fragrance, Sodium Cocoyl Glutamate, Propylene Glycol, Inulin, Ethylhexylglycerin, Fructose, Glucose, Cellulose, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Заспокійлива маска

Aqua, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Gluсoside, Isoamyl Laurate, Isoamyl Cocoate, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Xylitylglucoside, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Gel, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Betaine, Glycol Palmitate, Biosaccharide gum-1, Phenoxyethanol, Allantoin, Panthenol, Anhydroxylitol, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Fragrance, Xylitol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Особливості:

  • кислоти які видаляють ороговілий шар;
  • формула на основі оксегеновмісного комплексу

Результат.

Роблю маску 1 раз на тиждень на ніч вже протягом місяця. Результат мене дуже тішить, шкіра м‘яка та гладенька після процедури. Маска не лише добре живить шкіру, а і висвітлює, регенерує, вирівнює рельєф. Як для домашньої процедури результат дуже гідний, буду використовувати цю маску і надалі🤍