Missmili

#nobodyisperfect

#nobodyisperfect

Хочу приєднатися до Yustal і цієї особливої та актуальної теми

Мені часто згадується фраза моєї бабусі, яку вона любила повторювати, коли я засмучувалась через те, що не подобаюсь якомусь хлопцеві, бо вважала себе не такою гарною, веселою або товариською, як інші. Вона казала: «Не по хорошому милий, а по милому хороший». Це означало, що ми подобаємося не через те, що ми ідеальні чи красиві, а саме для тієї людини, якій ми подобаємося, ми і стаємо особливими, гарними і цінними.

Висновок простий: для тих, хто нас дійсно любить, ми і є ідеальні та красиві. І чи подобаємося ми комусь чи ні, ніяк не залежить від нашого прагнення бути “ідеальними”,та й загалом від нас це не залежить)

Мабуть, найбільша моя слабкість — це порівнювати себе з іншими, і це часто заводить мене в стрес. Як я з цим борюся? Власне, ніяк. З цим просто треба жити. Так, завжди будуть ті, хто гарніший, розумніший чи успішніший, але це не означає, що я заслуговую меншого!

А ще, сумніватися в собі — це нормально. Кожна розумна людина час від часу в собі сумнівається, і коли в мене виникають такі думки, я нагадую собі, що це нормально і що я розумна. 😅Ха)