Найкорисніша ранкова кава
Альгінатна маска "Зелена кава" від NanoCode
Ранкова кава для багатьох є обов’язковим ритуалом для пробудження і вдалого початку дня. А я рідко вживаю каву. Але коли дізналась про диво-масочку з екстрактом зеленої кави від бренду NanoCode, то вирішила, що треба обов’язково і собі влаштувати своєрідний ранково-кавовий ритуал🥰
ПАКОВАННЯ
Яскравий червоний пакетик, у якому зберігається 25 г маски. На звороті пакетику є вся необхідна інформація.
СКЛАД
- Діатоміт - природний адсорбент, нормалізує роботу сальних залоз, має антисептичні властивості
- Альгінат натрію - загусник, стабілізатор, який, власне, і робить маску альгінатною
- Сульфат кальцію - очищує, матує, тонізує шкіру, а також допомагає масочці правильно застигати
- Пірофосфат натрію - сповільнює застигання маски, щоб можна було спокійно нанести її на шкіру
- Екстракт зеленої кави - підтримує пружність та еластичність шкіри, тонізує, зменшує набряки, має антиоксидантні властивості.
ЗАМІШУВАННЯ, НАНЕСЕННЯ ТА ЗНЯТТЯ
Цю масочку я розділила на 2 використання, бо вирішила, що 25г - то вже забагато для одного разу (у пакетику з попередньою масочкою було 20г). Замішала за інструкцією (співвідношення з водою 1:3) і отримала класну пастоподібну консистенцію. Вона не розтікалася в процесі нанесення, і при цьому цілком вистачило часу, щоб нанести її рівномірно.
Аромат у масочки дуже легкий, наче так пахнуть її компоненти, але це дуже ніжно та приємно. В процесі нанесення і витримування масочки аромат ледь-ледь відчувався.
Через 20 хвилин масочка легко знімається одним пластом. А декілька маленьких цяточок, що підхохли по краях, можна швиденько підтерти змоченим у воді ватним диском.
ЕФЕКТ ТА ВРАЖЕННЯ
Ефект від масочки “Зелена кава” дуже подібний до ефекту попередньої масочки від бренду:
☕ зменшився ранковий набряк
☕ тон став рівнішим, а сліди від висипань - менш помітні
☕ пори звужені, чисті й охайні
☕ шкіра матова, але при цьому ніби сяє зсередини
☕ обличчя виглядає помітно свіжіше та бадьоріше
Я дуже задоволена результатом! Таку каву я готова “вживати” хоч щоранку😏
Це вже друга масочка від NanoCode, яку я спробувала, і яка мені дуже сподобалась. А відгук про першу масочку з вітаміном С та екстрактом шовковиці можна подивитись тут: https://club.makeup.com.ua/post/54143/
Бажаю всім гарного дня і дякую за увагу🫶
Коментарі (0)