getejra

Гідрогелева пептидна маска для брів

Вранці писала радіадиктант єдності - тепер можна і допис написати)

Передмова: минулий тиждень я трохи стресанула з альгінатними масками від скінбар, тому було вирішено далі поробити щось перевірене та ніжне на обличчя, буду юзати масочки від джоко та гідрогелеву для брів від Joly:Lab

Красивий картонний куб лавандового кольору ( саме цей засіб я точно обирала по кольору), на пакуванні нанесена все необхідна інформація від виробника, також є додаткові прозорі наліпки-пломби.

Особливості Joly:Lab Wow Brow: (лишила в переліку ті, які відчула на собі)

🟣перфекційний пептид Р3 оновлює клітини шкіри;

🟣прискорює процес регенерації;

🟣покращує текстуру;

🟣дарує шкірі гладкість і молодість;

🟣підвищує пружність і еластичність;

🟣відновлює колагенові та еластичні волокна;

🟣 надає шкірі підтягнутого вигляду;

🟣екстракт волошки знімає запалення, почервоніння і подразнення;

🟣 зволожує епідерміс;

🟣чинить антисептичну дію;

🟣зміцнює структуру;

🟣 запобігає сухості та ламкості;

🟣 дарує охолоджувальний ефект;

🟣 знімає втому і набряклість навколо брів.

Маска вирізняється приємним фіолетовим відтінком з додаванням шимерних сяючих частинок (тому я потащила її фотографувати на сонечко - дуже хотілось вам цю красу передати) і приємним ароматом терпкої чорної вишні, солодкої ванілі та важкого ветівера.

Виробник рекомендує так: відміряти та висипати 5 g (г) маски в суху ємність. Додати 16 g (г) ледь теплої води температури 20-22°С. Ретельно перемішати до однорідної консистенції. Нанести маску на зону навколо брів або на брови за допомогою шпателя щільним шаром. Залишити на 15-20 хвилин до повного висихання. Зняти одним шаром.

Я взяла 4 грами і, як виявилось, це все одно забагато - наступного разу візьму 3 г. Тому воду вводила поступово, взяло в мене десь 15 грам. Маска розмішується гарно, наноситься легко, але трохи сповзає під своєю вагою (бо її забагато).

витримала 20 хвилин, маска знялась ідеально, жодних слідів та залишків на обличчі не помічено.

Не звичний для мене продукт, але не пошкодувала. Маска справді робить брівки доглянутими, ніби після салону. Надає їм виразності, чіткості, шовковистості. Додатково хочу відмітити аромат - це супер вдале комбо. Тепер задумуюсь про ламінування брів, але дівчатка пишуть, що це трохи складно робити самій. хто вже робив - що скажете?