ANN_DI

«Кокосовий догляд» від Tink

У мене завжди було багато запитань щодо того, як знайти догляд для волосся, який був би простим, але якісним і дієвим. Кілька разів натрапляла на позитивні відгуки про засоби з кокосовим маслом та протеїнами пшениці, особливо для додаткового зволоження та захисту волосся. Вирішила, що варто протестувати цю пару від Tink. Окрім ціни, привабило й те, що обидва засоби мають непогану репутацію серед власниць нормального та сухого волосся.

Шампунь Tink із кокосом і протеїнами пшениці насправді здивував. Піниться він добре, відразу покриваючи волосся, ніби м’якою піною. У складі кокосова олія і пшеничні протеїни, які зволожують і зміцнюють волосся. Після змивання волосся відчувається чистим, але без надмірного пересушування – скальп “дихає”, і це відчуття свіжості тримається кілька днів. Аромат кокоса відчувається під час миття, він не надто нав’язливий, але досить приємний, щоб створити гарного догляду.

Після шампуню наступний крок – бальзам, який просто створений, щоб дати волоссям справжнє зволоження. Він має кремову текстуру, яку легко розподілити по волоссю. Бальзам зволожує і живить кожне пасмо, роблячи його гладеньким і пружним. Мене особливо порадувало те, що волосся після використання не здається обтяженим, а навпаки – легким і блискучим. Запах кокоса залишається на волоссі легким шлейфом, що додає додаткової приємності.

З перших застосувань я помітила, що волосся стало м’якішим, пружнішим і легко розчісується. Свіжий і натуральний вигляд волосся тішить очі, навіть кінчики здаються доглянутішими, а це рідкість для бюджетного догляду. Ця парочка реально працює, щоб додати волоссю блиску, м’якості і легкості без обтяження чи жирного відчуття. ❤️