ANN_D

Ідеальний зимовий подарунок: TINK Christmas

Перше, що я помітила, побачивши цей набір — це дизайн упаковки, який зразу викликає асоціації з новорічною ялинкою та подарунками. Картонна коробка, виконана у вигляді будиночка, створює атмосферу затишку й тепла, так і хочеться поставити її під ялинку в очікуванні свята. Вона нагадує мені про ті зимові вечори, коли ми збираємося з сім’єю, а навколо тільки теплі вогники та пахощі мандаринів.

У цьому наборі TINK зібрано три засоби, кожен з яких доповнює один одного:

1. Гель для душу (250 мл): Класичний рожевий гель з ароматом прянощів, що нагадує солодку зимову випічку та глінтвейн. Він добре піниться і витрачається дуже економно. Відчуття після душу — просто неймовірне, аромат залишається легким шлейфом.

2. Лосьйон для тіла (250 мл): Легка текстура лосьйону чудово наноситься, швидко вбирається і дарує шкірі відчуття шовковистості. Аромат залишається на кілька годин, що особливо приємно протягом усього дня.

3. Вируюча пудра для ванни (200 г): Пудра одразу починає шипіти у воді, утворюючи легку піну та забарвлюючи воду в ніжний рожевий відтінок. Після ванни шкіра залишається м’якою та зволоженою. Це приємне доповнення до ванни, яке не лише додає атмосфери, але й дарує легкий доглядовий ефект.

Цей набір виглядає ідеальним подарунком, особливо для зимових свят.

Мені дійсно сподобався! Гель для душу — ароматний і добре піниться, лосьйон швидко вбирається, залишаючи шкіру м’якою. А вируюча пудра — це справжня фішка: шипить у воді, забарвлює її в ніжний рожевий, і після ванни шкіра відчувається доглянутою. Ідеальний подарунок під ялинку!

25 жовтня, 2024
ANN_D
25 жовтня, 2024