Lito L'estrange

Тестую бокс від Skinbar #testmakeupclub

Тестую бокс від Skinbar #testmakeupclub

Мої дані. Мені 40+. Шкіра комбінована: має розширені пори в Т-зоні ще з юності, на інших ділянках – сухість. Спостерігаються вікові зміни (обвисання, зморшки, трохи куперозу, сухість). Що потрібно? Зволоження, а все інше буде приємним бонусом.

Під очима грижі, суттєві зморшки, шкіра тонка, просвічуються судини. Після сну спостерігаються припухлості, які через деякий час сходять. Мішки не прибираються косметичними засобами. Чого буду чекати від патчів? Чуда не очікую, з проблемами нижніх повік на 100% патчі не впораються, мішки не приберуть - доведено тонною інших засобів. Хочу зволоження та трохи розгладження.

Альгінатні маски більше люблю використовувати влітку, коли вони класно освіжають та зволожують – у спеку це те, що треба. Наношу їх лежачи (прошу допомоги чоловіка), в тому числі накладаю суміш на очі та губи – саме після такого нанесення ефект виходить найкращим. Маска давить на шкіру та витискає надлишок лімфи, набряки зменшуються (вони в мене також періодично бувають). Перед використанням вмиваюся з пінкою, потім роблю скраб, щоб очистити шкіру.

Патчі взагалі люблю, в процесі висихання вони зменшуються у розмірі і трохи «здувають» набряки під очима.

Пакетик трохи покусала кішка – працюю з тим, що є ))) Пакет використала за 1 раз. Накладала товстим шаром – так, як потрібно. Замішувала по рецепту 1:2 (порошок-вода), вийшло густувато.

Запах. Досить різкий та інтенсивний, трохи хімічний. Дуже відчувається на обличчі в той час, коли нанесена маска. Після зняття маски та вмивання зникає. Людям, чутливим до запахів, може бути некомфортно. Як на мене, було б непогано трохи підшаманити над ароматом.

Колір, консистенція. Дрібнодисперсний порошок майже не має кольору, при змішуванні з водою стає сірувато-зеленим.

Нанесення. Альгінатні маски досить швидко схвачуються після замішування, тому їх треба наносити швиденько. Тут я такого не помітила, суміш взагалі довго не схвачувалася. Зате з нанесенням проблем не було.

Негативна реакція. Не було.

Знімання. Альгінатна маска повинна ставати «резиновою» після застигання та легко зніматися. Тут цього не сталося: вона ламалася після висихання. Як на мене, вона схожа більше на глиняну, аніж на альгінатну. Вдалося зняти декілька досить великих шматків (на фото видно), але все одно мені не сподобалося. Зате залишки маски легко змиваються зі шкіри, тому що добре розчиняються водою (це також нехарактерно для альгінаток).

За звичкою, попросила чоловіка нанести суміш в тому числі й на очі. Це було стратегічною помилкою, не робіть так зі Skinbar! Потім, коли знімала маску з обличчя, було некомфортно, втратила багато вій. Але очам шкоди не сталося.

Ефект, враження. Я не помітила будь-якого зволоження. Навпаки, дрібні зморшки та заломи на шкірі (на щоках, під очима) стали ще більш видимими та пересушеними. Зате шкіра на носі, яка зазвичай жирна, стала виглядати краще. Де та гіалуронова кислота – незрозуміло. Можливо, у мене щось пішло не так на етапі додавання води і змішування, або моїй шкірі не підійшла.

Якщо ви вже купили, не накладайте суміш на очі, особливо якщо маєте нарощені вії. Можливо, маска підійде для дуже жирної шкіри, бо вона підсушує. Зволоження не дала, мені не сподобалась.

Запах. Схожий на запах вітамінок Ревіт, також інтенсивний, на обличчі відчувається.

Колір, консистенція. Такий самий мілкодисперсний порошок без кольору, легко роздмухується. Після додавання води набуває кремового кольору. Змішується легко, мені сподобалось. На вагу порошку 25 г додала води 50 г (як і рекомендовано 1:2, воду зважувала на вагах) – результат сподобався, густина ок.

Нанесення. Також дуууууже повільно застигає, тому з нанесенням немає проблем. Наносила товстим шаром, маска трохи розтікалася, але то нормально. На очі цього разу попросила не наносити, досить з мене втрачених війок з минулого разу.

Негативна реакція. Не було.

Знімання. Одним шматком не вийшло зняти, «резиновості» на 100% знову не було. Так само як і попередня, маска трохи відламувалася, але вже більш схожа на альгінатну.

Ефект, враження. Маска освіжила та трохи підживила. Після неї шкіра виглядала краще, аніж до. Ефект я помітила, вітамін С – впливовий інгредієнт. Але все одно очікувала більшого, зволоження знову ж таки не було. На четвірочку – маска щось зробила, освіжила шкіру, навіть по моїм нечітким фото це помітно. Та хотілося б ще і зволоження.

Запах. Легкий, приємний, найкращий з усіх 4-х масок, що я попробувала.

Колір, консистенція. Мілкодисперсний порошок з пакетика не має кольорового пігменту, легкий. Після змішування з водою стає холодно-зеленого кольору. Змішувати - одне задоволення, з ним проблем нема.

Нанесення. З ним справиться будь-хто, тому що… Тому що маска довго не пластифікується, можна особливо не поспішати.

Негативна реакція. Не було.

Знімання. Знову ж таки, прийшлось знімати багатьма дрібними шматками, тому що при застиганні маска не пластифікується, а стає крихкою.

Ефект, враження. Помітила, що шкіра після неї стала гладенькою, інші маски такого не давали. Перед використанням у мене на шкірі не було ознак подразнення або алергії, тому щодо заспокоєння прокоментувати не можу. Виробник (у напису на пакетику) обіцяє усунення сухості… Але ні. Зволоження я тут не помітила знову.

Запах. Не пахне нічим, чи можливо трохи пахне деревним вугіллям. Такий варіант без аромату мені зайшов – краще, аніж засоби з різким запахом.

Колір, консистенція. Порошок добре перемелений та такий же дрібнодисперсний, як і в інших масках. Без сторонніх включень, колір – світло-сірий. Після додавання води стає більш насиченого сірого кольору.

Нанесення. Така сама проблема з пластифікацією, тому наноситься без проблем. Застигає довгенько, можна не спішити. Трохи стікає з обличчя.

Негативна реакція. Не було.

Знімання. Як би я не хотіла зняти за один раз «знизу – до верху», як рекомендовано на пакетику, у мене не вийшло. Маска знімалась невеликими шматками, трохи ламалась, залишок довелось змивати. Змивається без проблем, як звичайна глиняна.

Ефект, враження. Ця маска мені сподобалась чи не найбільше. Вона додала шкірі гладкості, забрала залишки забруднень, які не вдалося зняти скрабом – це було видно по порам та взагалі по стану шкіри. Навіть губи (на них також була суміш) стали гладенькими, класно. Залишок маски чоловік наніс собі на ніс (навіть без вмивання), маска йому непогано почистила пори від сальних пробок. Краще, аніж очищуючі смужки для носа. Рекомендую, якщо хочеться освіжити обличчя та очистити розширені пори.

Користувалася ними всього 5 разів, так як термін тестування був обмежений.

Сподобалися розмір та форма патчів - люблю, коли вони перекривають не тільки ділянку під очима, а ще й дрібні зморшки знизу під кутиками очей. Продукт не має запаху, для мене це скоріше плюс. Нормально трималися під очима. Накладала на 15-20 хвилин, за цей час патчі остаточно не висихали.

Сподобалась ложечка, яка йшла в наборі. Нею не тільки зручно діставати лусточки патчів, але й розгладжувати їх під очима, щоби щільніше прилягали. Раніше у наборах з патчами мені попадалися тільки пласкі лопаточки, ними розгладжувати не виходило.

Ефект. Так, патчі дійсно освіжають та розгладжують шкіру, роблять її трохи дзеркальною, нівелюють на деякий час зморшки. Після зняття чітко видно границю між ділянкою, де були наліплені патчі, та іншою шкірою. Рідина потрапляла в очі, не пекла, подразнень шкіри не викликала. Буду користуватися й надалі.

Звісно, патчі не справилися з моїми мішками під очима, там допоможе тільки пластика. І темні кола не зменшили, але це особливість шкіри і судин - останні розташоваті близько до поверхні, просвічують крізь шкіру. Не варто очікувати нездійсненних чудес від косметики.

Також використовувала 5 разів перед написанням відгуку. Так само сподобались форма, розмір, ложечка для нанесення-розгладження та відсутність запаху. В цьому наборі трохи більше рідини, мабуть тому патчі були більш рухомі, з одного ока пробували з'їзджати у перші пару хвилин. Чомусь тільки з одного - можливо, справа у будові підочного простору.

Патчі напівпрозорі, на шкірі не виглядають яскравими. Рідина сама по собі має жовтуватий колір (це видно, коли вона підсихає), а жовтий є своєрідним коректором для темних кіл під очима. Можливо через неї мені жовті патчі сподобалися трохи більше, аніж блакитні. Якби в рідину додали ще трохи світловідбивних часточок, було б просто бомбезно.

Ефект. Патчі також освіжають і розгладжують шкіру під очима, "приховуючи" дрібні зморшки. Ще помітила додатковий ефект - вони швидко зменшують припухлості під очима після сну. Використовувала їх вранці, мені сподобалось. Так, з моїми мішками патчі не справляються (але взагалі ніякі косметичні засоби не справляються), але з припухлостями і набряками - працюють. Буду використовувати й надалі.

Альгінатні маски. Склалося враження, що у сухі суміші додали малувато пластифікатора, тому маски не «зарезинились», не змогли створити ефект сауни на обличчі. Тому їх важкувато було знімати і тому трохи не вистачало зволоження-пом’якшення. Але це мої здогадки. Жодна не показала обіцяне зволоження, якого я очікувала. Інші характеристики розподілились якось рандомно і трохи не відповідали написам на пакетиках.

Найбільше сподобались маски: 1) з вітаміном С; 2) з бамбуком - мабуть, вона найдієвіша, я би її повторила. Варіант з зеленим чаєм взагалі не дуже зрозуміла. Але так буває, що косметика підходить не всім.

Патчі я люблю і буду ними користуватися. Особливо мені зайшов варіант з вітаміном С (жовті). Взагалі було цікаво в рамках тестування спробувати два засоби з вітаміном С, вони стали для мене в новинку, тепер хочу продовжити - інгредієнт сподобався. Дякую MakeUp за можливість пробувати новеньке та знаходити для себе цікаві продукти!