Mariaa_

WELEDA Deodorant Sticks: мої враження

Рожевий я в день отримання відразу подарувала мамі (погодьтесь, 3 дезодоранти це дійсно надовго). Тому розповім детальніше саме про Дезодорант-стік з евкаліптом і м'ятою та Дезодорант-стік із лимоном та бергамотом.

Виробник вказує, що ці дезодоранти є натуральними, а їх м’яка формула забезпечує тривалий захист від поту та підтримує фізіологічний комфорт шкірного покриву. Засіб запобігає утворенню бактерій, що провокують різкий неприємний запах. При цьому він діє без шкоди природному здоровому мікробіому шкіри. Дезодорант можна навіть наносити на щойно поголені пахви. Він швидко сохне, не залишає по собі липкості чи плям на одязі.

Дезодорант-стік із лимоном та бергамотом сподобався найбільше. Він має цитрусовий приємний аромат. Дійсно не залишає слідів, а ще спробувала наносити відразу після гоління. І що я можу сказати? Подразнень 0! Комфортно користуватись, а захист від запаху 8/10. Тестувала в різні температурні режими.

Дезодорант-стік з евкаліптом і м'ятою нагадує аромат лікарського засобу, але він не нав'язливий, не відчувається протягом дня. Бренд вказує, що засіб забезпечує 24-годинний захист від запаху поту, але не можу це підтвердити. По-перше, не було можливості не приймати душ стільки часу, а по-друге, все ж на мою думку він не буде ефективним протягом такого проміжку часу. Принаймні, дія на мені 7/10. Також під час тестування наносила відразу після гоління, неприємних відчуттів не виникло.

Цікава особливість упаковки - це те, що вона повністю з переробленого матеріалу, а також не викручується, а висовується при натисканні пальцем з-під низу. Опустити стік можна постукавши дном по поверхні долоні.

Ціна в середньому 400-500 грн, що, як на мене, не досить бюджетно, тому за свої кошти я б їх не придбала. Але це був цікавий досвід завдяки конкурсам Makeup Club, тож буду продовжувати використання.

Поділіться і своїми враженнями про ці засоби 🥰