TANISHA

Ідея для подарунку рідним на Святого Миколая | Аромат РІЗДВЯНИЙ БУМ

Ідея для подарунку рідним на Святого Миколая | Аромат РІЗДВЯНИЙ БУМ

Літо промайнуло дуже швидко і хто не в курсі осінь вже теж закінчується, зима підступно підкрадається. Зима для мене це пора сімʼї, адже в ній найбільше свят і вона нагадує дитинство, а щоб було приємніше хочеться радувати своїх близьких подарунками🎁

Мені давно припав до душі різдвяний набір від Tink, упакування доречі пахне тими самими коробочками з цукерками які давали у школі під час зимових свят перед канікулами💫

Ідея для подарунку �рідним на Святого Миколая | Аромат РІЗДВЯНИЙ БУМ

Ні разу ще не бачила такого гарного упакування. Пляшечка дуже красива з цікавою кришечкою, 250 мл

Що мені сполобалось:

- Добре піниться і вимиває тіло до скрипу

- Після нього шкіра гладенька

- Аромат на тілі залишається ніжний, не душний

Давно в пошуках чогось смачненького на зиму для тіла, це дуже гідний претендент, наносячи на тіло одразу уявляю що через кілька годин приїдуть родичі, на стіл поставимо щось смачненьке і будемо святкувати Миколая, Різдво або Новий Рік.

Переваги:

- Цей лосьйон залиша легкий шлейф теплого яблучного штруделя (звучить гарно правда?)

- Консистенція середня, не легка і не густа

- Продукт без проблем витискається з дозатора, бо часто було що приходило з поламаним дозатором

Пінка, бомбочки, сіль - таке чула, але про пудру доя вани точно ні!

В чому прикол? Пудра не тільки знімає втому , а й зволожує шкіру, після чого вона стає ніжною і гладенькою. Цей продукт створює ефект джакузі, дуже гарно пахне. В самій пляшечці то через чур, але коли насипаєш у ванну то запах дуже приємний, не надоїдливий

27 жовтня, 2024
TANISHA
27 жовтня, 2024