Аніта

Шляхетний і витончений аромат Versace Pour Homme

Шляхетний і витончений аромат Versace Pour Homme

Я рідко пишу про чоловічі аромати, не знаю чому, напевно, ліньки. Але ж у мого чоловіка велика кількість флаконів, навіть більша ніж моя. Один з його постійних улюбленців Versace Pour Homme. Я думаю, його легко можна назвати класикою. Напевно, Versace Pour Homme – знайомий кожному, може й не ароматом, але хоча б зовнішнім виглядом.

Почнемо із гарного оформлення. Матова коробка була запакована у прозору слюду. Виглядає все це дуже дорого та красиво.
Флакон гарний, якісне скло, міцна та досить важка кришка, та емблема марки на лицьовій частині флакона.

Піраміда чудова, вдало підібрана, все тут доречно.
Верхні ноти: Лимон, Бергамот, Неролі та Травнева троянда;
Середні ноти: Гіацинт, Кедр, Мускатна шавлія та Герань;
Базові ноти: Боби тонка, Мускус та Амбра.

Шикарний аромат. Ось просто все у ньому ідеально! Парфумерний букет просто чарівний. Аромат - і свіжий, і водночас помірно солодкуватий.

Перші нотки, що найприємніше не спиртові, а цитрусові. Перша секунда і відчувається яскравий і соковитий лимон, потім його прикриває бергамот і слабка троянда, при цьому троянда не відверто дівоча, а така ніжна, приглушена цитрусами. Розкривається він яскраво, соковито та привабливо. Він не здається різким, навіть після першого "пшика". Після того, як він заспокоїться – починає розкриватися ще цікавіше. Кедр, який в ароматах розкривається насолодою і мускатом, напевно для багатьох знайомий цей акцент у всіх ароматах. Тонка нотка герані, яка відчувається так, ніби ви пройшли повз велику кількість квітучої герані і цей запах промайнув у вас перед носом, при цьому не задушив своїм запахом, а лише дав тонкий натяк на себе. І звичайно ж мускус і амбра - пряні нотки, які гарно переплітаються з озоновими відтінками та з цитрусовими нотами.

Стійкість – чоловічі парфуми завжди відрізняються гарною стійкістю. Тримається він, що на тілі, що на одязі дуже довго.

Шлейф у аромата гарний, наче хмарою огортає.

Я не назву його солодким, різким, нав'язливим або тим ароматом, який може задушити. Він суворий, багатий, я навіть сказала б статусний. Його можна носити щодня, не переймаючись тим, що він тільки вечірній - він не втомлює і не набридає. Дівчата, якщо думаєте, що подарувати своєму чоловікові, спробуйте Versace Pour Homme. Я впевнена, він сподобається вам та вашій половинці.