Cosmic brushes Undergrowth.
Що з себе представляє?
Відносно недавня новинка британського інді бренду Cosmic Brushes - палетка Undergrowth ( підлісок ).
Тут нас зустрічає тематика природи і велике розмаїття зеленого кольору.
Як і всі палетки цього бренду, виглядає це все дуже гарно і якісно, нічого не розвалюється і є гарне дзеркало ( хоча я от не фарбуюсь у дзеркала палеток, мені якось незручно, а вам як? Пишіть у коментарях , бо дійсно цікаво хто і як часто використовує палеточні дзеркала ).
Про сіяшкі.
Безумовно перше про що хочеться поговорити - це спракли і шиммери. Але якщо у моїй іншій палітрі від Cosmic Brushes Winter Wonderland є і мультихроми і дуохроми, то у зеленій Undergrowth історія з цим усім трохи простіша. Можу виділити темно-зелений бо він дійсно непогано мультихромить, але всі інші сіяшкі мають або посередню дуохромність, або просто вони є гарними металіками. Ще хочу відзначити коричневі рефіли з сяянням - вони мають трохи дивнувату текстуру і їх треба добре розтирати по повіці, бо навіть на свотчі ці відтінкі можуть виглядати неоднорідно, лягають якимись часточками.
Про матові.
Обидві свої палітри Косміків я обожнюю за матові, бо вони для мене зі всієї колекції тіней одни з найкращих.
Мені подобається в Undergrowth наявність пастельних зелених, вони добре пігментовані і не тьмяніють як це можуть робити інщі пастельні тіні, особливо якщо їх використовувати без білої підкладки.
Тушуються всі матові на ізі, кольори насичені та класно доповнюють один одного.
Одним словом - це тіні, які можна не боятися і які не наставляти вам плям.
Моя думка про Undergrowth.
Перше, що я хочу зазначити - якщо в вас є зелена дев'ятка Earthy чи велика її версія від Б'юті Бей - ця вам наврядчи потрібна. Бо вони плюс мінус схожі по кольоровій історії, але для мене матові Космік брашез набагато кращі.
Друге - тут трошки не про неймовірні інді сіяшкі з тисячами переливів, тут про просто гарні шимери, маслянисті металікі і парочку дуохромів. Але вона варіативна і їй можна зробити багато нюдіків, бо є і коричневі матові, і тепліші, і навіть помарачніві.
Ще є темний рефіл який нагадує відтінок чорнозему, але він не чорний. Цікава історія для затемнення макіяжу.
Ціна.
Я купувала палетку під кінець вересня за 1,850 гривень в інстамагазині баєра, шла вона місяць десь.
Взагалі бренд інколи робить рестоки палітр, а Undergrowth начебто ще можна купити.
Ось такий в мене вийш ов допис, цікаво почитати вашу думку про цю штучку, тож зустрічаємося у коментарях!
Коментарі (0)