Альгінатна маска з вітамінами В і С
Від Hillary
Вітання, паняночки!
Альгінатними масками раніше не користувалася, тому було дуже цікаво спробувати стимулювальну альгінатну маску з вітамінами В і С Acerola від Hillary.
Пакет надійно закривається замком zip-lock. Всередині завбачливо лежить дерев'яний шпатель, яким зручно дозувати і перемішувати масочку. Об'єм 100г, але також є фасування 12г для попереднього ознайомлення з продуктом. Все продумано до деталей) Запах нейтральний.
Спосіб застосування та враження
Щоб приготувати маску треба в неметалеву ємність насипати столову ложку порошку, додати столову ложку теплої (ні в якому разі не гарячої) води і все ретельно перемішати до однорідної сметанооподібної маси. Головне - щоб не було комочків. Далі нанести отриману маску на підготовлене та очищене обличчя щільним шаром приблизно 0,5 см. Краще це робити лежачи тому, що вона прохи "пливе". За 10-15 хвилин маска "схоплюється", стає трохи схожою на гуму. В такому стані вона з легкістю відстає від шкіри. До волосся і до брів не приклеюється, тому несанкціонованої епіляції можна не боятися) Єдине, що може залишитися - це білі сліди по краях, де шар маски був тонкий. Та вони без проблем прибираються теплою водою.
Виробник пропонує два варіанти застосування:
1. Нанести альгінатну маску, зняти і нанести сироватку чи флюїд, або
2. Нанести спочатку сироватку чи флюїд, а вже потім маску. Так під її впливом сироватка краще проникає в шкіру.
Я пробувала обидва варіанти і для мене перший виявився найоптимальнішим.
Враження від використання дуже приємні, ніби після професійної косметичної процедури у салоні) Альгінатна маска очистила пори і візуально їх звузила, заспокоїла почервоніння, дрібні зморшки стали менш помітними, тон шкіри вирівнявся, загальний стан значно покращився.
Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)
Дякую за увагу! Обійняла)
Завжди ваша Мисткиня
Коментарі (0)