RE.CARE | Локальний засіб від прищів підсушуючий
Точковий союзник для чистої шкіри
Прищі часто з’являються тоді, коли найменше їх чекаєш, особливо перед важливими подіями або просто в моменти, коли хочеться виглядати бездоганно. Моя шкіра, на жаль, схильна до таких сюрпризів, і я завжди в пошуках засобу, який міг би швидко та ефективно підсушити запалення, не травмуючи шкіру. Коли я дізналась про локальний засіб від прищів бренду Re.Care, одразу ж вирішила його спробувати. І знаєте що? Це стало маленьким відкриттям у моєму догляді!
ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 10 мл.
Бренд: Re.Care
Вік: 18+
Призначення: відновлення, заспокоєння, проти запалень, від вугрів
Тип: для всіх типів шкіри
Класифікація: професійна
Термін придатності: 6 місяців після відкриття
СКЛАД:
Aqua (Water), Calamine, Glycerin, Zinc Oxide, Polysorbate-20, Kaolin, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Camphor, Bisabolol.
Засіб має у складі рожевий каламін, що надає йому легкого рожевого відтінку та підсушує запалення, сприяючи загоєнню шкіри.
Цинк є прекрасним компонентом для боротьби з бактеріями, а також регулює роботу саль них залоз, зменшуючи надмірну жирність.
Камфора діє як заспокійливий компонент, що знімає почервоніння та дискомфорт, а бісаболол заспокоює шкіру, пом’якшуючи її навіть у місцях запалень.
ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД
Мініатюрна картонна коробочка у біло-рожевих відтінках містить у собі засіб, що знаходиться у скляній пляшечці з класичним дизайном, який підкреслює лаконічний та професійний підхід бренду. Прозора пляшка дозволяє бачити, скільки засобу залишилось, що дуже зручно. Крім того, скляна пляшечка забезпечує краще збереження активних компонентів.
ОРГАНОЛЕПТИКА
Засіб має ніжний рожевий колір та легкий камфорний запах, який відчутний під час нанесення, але швидко вивітрюється, що робить його використання комфортним. Текстура — рідка з осадом на дні, тому перед нанесенням необхідно струсити пляшечку, щоб засіб набув потрібної більш однорідної консистенції.
ЗАСТОСУВАННЯ
Щоб використовувати цей засіб правильно, потрібно добре струсити флакон - змішати всі компоненти.
Потім за допомогою ватної палички наносимо невелику кількість засобу точково на прищ або запалення, попередньо очистивши шкіру. Не рекомендується занурювати одну й ту ж паличку повторно. Найкращий час для нанесення - на ніч)
МОЇ ВРАЖЕННЯ
Вже після першого застосування я помітила ефект. Засіб дійсно швидко підсушує запалення та помітно зменшує почервоніння. На ранок запалення були значно менші за розміром і мен ш помітні.
Особливо приємно здивувало, що, на відміну від багатьох інших підсушуючих засобів, цей не викликав відчуття стягнутості.
Доречі, засіб не викликав й інших неприємних відчуттів - печіння чи пощипування.
Локальний підсушуючий засіб від Re.Care став моїм постійним помічником у боротьбі з прищами, адже він діє не лише швидко, але й обережно до моєї шкіри.
Коментарі (0)