Як я доглядаю за проблемною шкірою? | Результат «до» та «після» через тиждень
Результат на фото!
З самого дитинства воюю з висипаннями, усі кажуть виповниться 18 і все пройде, зараз мені вже 20😂
На днях закинула пост розпаковки і ви просили мене детальніше розповісти про кожен продукт з боксу Hillary для проблемної та жирної шкіри
Пінка для вмивання
Пінка на відміну від інших на дотик дуже мʼягенька, ніжно очищує шкіру обличчя. Немає ефекту забитості пор, користуюсь нею щодня, тон обличчя потроху вирівнюється
Убтан | Чудодійний засіб
Про цей засіб, чула ще у 2022-му році, коли і дізналась про сам бренд. Він виглядає як пошок/пісок і зараз розповім як правильно ним я користуюсь:
1) Висипати собі на долоню необхідну дозу, для того аби розподілити на все обличч тонким шаром (я беру приблизно 50г)
2) Додати трішки теплої води аби була консистенція густо-рідкої каші
3) Нанести на обличчя, трішки масажую і змиваю
Який дає ефект?
- Блиск обличчя
- Менше висипань
- Ніжність шкіри
Тонік | Без дотиків до обличчя
Це один з моїх найулюбленіших засобів, знаєте чому? Тому що тут не треба ані диску щоб протирати обличчя, ані торкатись руками - просто на відстані 10-15 см розпиляти по всьому обличчю.
Переваги:
- Легко розпилювати засіб, звичайно закривайте очі, але не переживайте - пекти не буде, у разі якщо потрапило на слизисту промийте великою к-стю води
- Заспокоює шкіру
- Закріплює попередній етап
Сироватка для обличчя
Я фанат різних сироваток, не скажу що в мене був негативний досвід, всі підходили. Від Hillary помʼякшує шкіру, обличчя таке мʼягесеньке, ніжне, готове до нанесення наступних етапів
Малишечка для догляду за зоною навколо очей
Ніколи не користувалась сироваткою для зони біля очей, але з цією мені дуже сподобалось, адже шкіра біля очей дуже ніжна.
Сироватка тендітно доглядає, не викликає почервонія, очі не чешуться
Крем для проблемної шкіри на кожен день
Дуже багато кремів купувала і ніколи не могла знайти нормальний: шкіра потіє, висипає капітально, відчуття забитості.
Затестила крем від Hillary і можу сказати що нарешті моє обличчя заспокоїлось, нічого не висипає, не жирніє, мені він сподобався
Коментарі (0)