Подарунковий чоловічий набір
Barbers Mens Set Sandalwood & Grapefruit
Я вирішила не чекати новорічних свят і презентувати цей набір брату, оскільки він мене нещодавно попросив підібрати йому трохи доглядових засобів. Я планувала йому його вручити особисто,коли він приїде в відпустку, але він вимушений був її відкласти, оскільки ситуація "гаряча", він командир "богів війни" (арта) і його присутність на місці критична. Тому відправила посилкою, його побратими вже її забрали та передали йому - якраз вчора отримала щасливий відгук-враження від нього)
Пакування
Давайте ж розглянемо, як виглядає цей пакунок. Коробка стильного дизайну чорного ко льору з новорічними елементами. Окремо закрита в плівку. Потім знімаємо картонний "чохол" та добираємось до самої коробки, яка ще окремо запакована круглою наліпкою.
В середині нас чекає ось такий зручний чорний полотняний мішечок. я ще сюди брату запакувала шампунь та бальзам для бороди з синього набору, металевий гребінець (у нього розкішне волосся) та бальзам після гоління з сандалом
Що ж в середині
гель для душу сандал-грейпфрут 500 мл
Заспокійливий лосьйон після гоління 100 мл
Шкарпетки чоловічі чорні
Заспокійливий лосьйон після гоління
Колір та етикетка красиво оформлені. Флакон пластиковий, згодна, що скляний був би гарніший, але от саме в моєму випадку краще пластиковий - бо це зменшує вагу. Лосьйон спиртовий, пекучість без фанатизму
З дозволу брата набір ми спробували і відфоткали - бо це такий наче і подарунок. а наче й необхідні закупи. Доволі традиційний класичний приємний аромат, запах спочатку здався мені занадто простим, але на шкірі він розкривається по-іншому, пахне приємно і тихо, а головне - не довго. Шкіру зволожує гарно, подразнення забирає швидко.
Barbers Sacramento Premium Shower Gel
Дизайн в стилі набору та Barbers,великий об'єм та зручний дозатор.
Аромат приємний з свіжістю та гірчинкою цитрусових, піниться гарно, парфумований запах на тілі залишається не довго.
If You Can Read This, Bring Me Beer
Красива картонна стильна упаковка чорного кольору. Модель представлена у чорно-білій колірній гамі, доповнена оригінальним брендованим принтом і написом. Вирізняється завищеною посадкою, яка гарантує зручність у носінні. Вироби виконані з приємного на дотик матеріалу з високим вмістом бавовни. Шкарпетки мають еластичну резинку, яка добре утримує їх, водночас не тиснучи на шкіру. Склад: 80% бавовна, 15% ПА (поліамід), 5% еластан
Шкарпетки з мінімалістичним дизайном стильно виглядають, добре тягнуться і дарують позитивний настрій своїми підписами.
Наборів є безліч, тому легко обрати те, що потрібно саме вам! я з двох наборів скомпонувала ідеальний подарунок своєму улюбленому малому азовцю і ще одні сині шкарпетки залишила хлопцю.
Коментарі (0)