getejra

Подарунковий чоловічий набір

Я вирішила не чекати новорічних свят і презентувати цей набір брату, оскільки він мене нещодавно попросив підібрати йому трохи доглядових засобів. Я планувала йому його вручити особисто,коли він приїде в відпустку, але він вимушений був її відкласти, оскільки ситуація "гаряча", він командир "богів війни" (арта) і його присутність на місці критична. Тому відправила посилкою, його побратими вже її забрали та передали йому - якраз вчора отримала щасливий відгук-враження від нього)

Давайте ж розглянемо, як виглядає цей пакунок. Коробка стильного дизайну чорного кольору з новорічними елементами. Окремо закрита в плівку. Потім знімаємо картонний "чохол" та добираємось до самої коробки, яка ще окремо запакована круглою наліпкою.

В середині нас чекає ось такий зручний чорний полотняний мішечок. я ще сюди брату запакувала шампунь та бальзам для бороди з синього набору, металевий гребінець (у нього розкішне волосся) та бальзам після гоління з сандалом

гель для душу сандал-грейпфрут 500 мл

Заспокійливий лосьйон після гоління 100 мл

Шкарпетки чоловічі чорні

Колір та етикетка красиво оформлені. Флакон пластиковий, згодна, що скляний був би гарніший, але от саме в моєму випадку краще пластиковий - бо це зменшує вагу. Лосьйон спиртовий, пекучість без фанатизму

З дозволу брата набір ми спробували і відфоткали - бо це такий наче і подарунок. а наче й необхідні закупи. Доволі традиційний класичний приємний аромат, запах спочатку здався мені занадто простим, але на шкірі він розкривається по-іншому, пахне приємно і тихо, а головне - не довго. Шкіру зволожує гарно, подразнення забирає швидко.

Дизайн в стилі набору та Barbers,великий об'єм та зручний дозатор.

Аромат приємний з свіжістю та гірчинкою цитрусових, піниться гарно, парфумований запах на тілі залишається не довго.

Красива картонна стильна упаковка чорного кольору. Модель представлена у чорно-білій колірній гамі, доповнена оригінальним брендованим принтом і написом. Вирізняється завищеною посадкою, яка гарантує зручність у носінні. Вироби виконані з приємного на дотик матеріалу з високим вмістом бавовни. Шкарпетки мають еластичну резинку, яка добре утримує їх, водночас не тиснучи на шкіру. Склад: 80% бавовна, 15% ПА (поліамід), 5% еластан

Шкарпетки з мінімалістичним дизайном стильно виглядають, добре тягнуться і дарують позитивний настрій своїми підписами.

Наборів є безліч, тому легко обрати те, що потрібно саме вам! я з двох наборів скомпонувала ідеальний подарунок своєму улюбленому малому азовцю і ще одні сині шкарпетки залишила хлопцю.