Парфуми з ароматом дорого богато.
Ana Abiyedh Leather Lattafa Perfumes.
Всім привіт, пишу свій обіцяний допис на арабський аромат Ana Abiyedh Leather від бренду Lattafa Perfumes.
Це вже не перший парфум від цього виробника на який я пишу відгук, кому цікаво можете переглянути тут https://club.makeup.com.ua/post/47634/ і тут https://club.makeup.com.ua/post/47682/.
Ноти які нам вказує фрагрантика.
Верхні: Ягоди ялівцю, Кардамон, Рожевий перець, Малина.
Середні ноти: Ірис, Імбир, Троянда.
Базові ноти: Шкіра, Білий мускус, Амбра.
Замовляла аромат всліпу, ризикнула тому що на нього було багато позитивних відгуків, душа парфманьяка бажала чогось новенького і незвичного в свою колекцію)
Відгуки на цей парфум мене заінтригували тому чекала його з нетерпінням)
Коли аромат отримала і послухала його вперше - мені хотілося слухати його постійно, ніколи не розуміла значення коли говорили про якийсь аромат що звучить "дорого богато" ( взагалі не люблю цей термін), але послухавши цей - зрозуміла як це.)
Маю не маленьку колекцію парфумів але нічого подібного за звучанням в мене немає.
В цьому ароматі я саме яскравіше відчуваю ноти ялівцю, кардамону, та шкіру, не чую взагалі малину і троянду нажаль.
Це не той аромат який сподабається всім, вказано що це унісекс але як на мене більш в чоловічу сторону, але мені таке подобається тому ношу з задоволенням.
Сидячи зараз і слухаючи цей аромат на серветці переді мною постає така картина): Зима, снігу насипало майже по коліна, давно такого не було, на дворі яскрава сонячна погода і сніг так яскраво виблискує на сонці. За тиждень свято Нового року. Ви їдете в авто зі шкіряним салоном по дорозі проїзжаючи повз соснового лісу - вирішуєте для себе зупинитися на узбіччі дороги щоб підійти до дерева і відламати гілочку цього запашного дерева. Повернувшись в авто ви кладете цю гілочку на заднє сидіння. Їдучи в автомобілі далі, ви відчуваєте цей аромат сосни, шкіри і свіжого зимньго морозного повітря яке ви тільки що запустили в авто кілька хвилин тому.
Якось так, саме тому буду носити його з задоволенням саме в мороз, тому що в холод він мені найбільше подобається.
По технічним характеристикам аромат 10 з 10.
Буду рада якщо комусь була корисна. До зустрічі.
Коментарі (0)