Olena_

Парфуми з ароматом дорого богато.

Парфуми з ароматом дорого богато.

Всім привіт, пишу свій обіцяний допис на арабський аромат Ana Abiyedh Leather від бренду Lattafa Perfumes.

Це вже не перший парфум від цього виробника на який я пишу відгук, кому цікаво можете переглянути тут https://club.makeup.com.ua/post/47634/ і тут https://club.makeup.com.ua/post/47682/.

Ноти які нам вказує фрагрантика.

Верхні: Ягоди ялівцю, Кардамон, Рожевий перець, Малина.

Середні ноти: Ірис, Імбир, Троянда.

Базові ноти: Шкіра, Білий мускус, Амбра.

Замовляла аромат всліпу, ризикнула тому що на нього було багато позитивних відгуків, душа парфманьяка бажала чогось новенького і незвичного в свою колекцію)

Відгуки на цей парфум мене заінтригували тому чекала його з нетерпінням)

Коли аромат отримала і послухала його вперше - мені хотілося слухати його постійно, ніколи не розуміла значення коли говорили про якийсь аромат що звучить "дорого богато" ( взагалі не люблю цей термін), але послухавши цей - зрозуміла як це.)

Маю не маленьку колекцію парфумів але нічого подібного за звучанням в мене немає.

В цьому ароматі я саме яскравіше відчуваю ноти ялівцю, кардамону, та шкіру, не чую взагалі малину і троянду нажаль.

Це не той аромат який сподабається всім, вказано що це унісекс але як на мене більш в чоловічу сторону, але мені таке подобається тому ношу з задоволенням.

Сидячи зараз і слухаючи цей аромат на серветці переді мною постає така картина): Зима, снігу насипало майже по коліна, давно такого не було, на дворі яскрава сонячна погода і сніг так яскраво виблискує на сонці. За тиждень свято Нового року. Ви їдете в авто зі шкіряним салоном по дорозі проїзжаючи повз соснового лісу - вирішуєте для себе зупинитися на узбіччі дороги щоб підійти до дерева і відламати гілочку цього запашного дерева. Повернувшись в авто ви кладете цю гілочку на заднє сидіння. Їдучи в автомобілі далі, ви відчуваєте цей аромат сосни, шкіри і свіжого зимньго морозного повітря яке ви тільки що запустили в авто кілька хвилин тому.

Якось так, саме тому буду носити його з задоволенням саме в мороз, тому що в холод він мені найбільше подобається.

По технічним характеристикам аромат 10 з 10.

Буду рада якщо комусь була корисна. До зустрічі.