Подарунковий набір
Неймовірний подарунок від Tink
Коли готувала свій відгук , отримала масу задоволення . Я навіть відчула настрій святковий , новорічний . З кожним , фотом , кожним ароматом я пориналась в новорічні свята , і вже хотіла святкувати . З роками моє улюблене свято стало новий рік , а от день народження вже на другий план відійшло .
Представляю до увага просто неймовірний набір . Навіть з першого погляду в подарунковому упакуванні одразу хочеться придбати і зробити гарний приємний подарунок .
До набору входить три ємності , вируюча пудра для ванни , гель для душу і лосьйон для тіла .
Доречі можу зауважити , лосьйон для тіла думала що буде пахнути фруктово- кремовим ароматом, але ні всі аромати нагадують тільки різдвяний аромат ( кориця , печене яблучко ) ну ви знаєте аромат Різдва . Лосьйон для тіла густий , приємний на дотик , гарно впитується в шкіру , не залишає неприємних відчуттів , а тіло стає ароматним з корицею печиво . 🍪
А вируюча пудра це диво і прекрасний засіб для дітей , мої діти просто тішились таким засобом .
Кожна з цих ємності має обʼєм 250 мл . Зауважу що тільки в цьому наборі ви зможете познайомитись з цим засобом . І гарантую ви будете задоволені .
Отже якщо хтось хоче підняти собі різдвяний настрій , або вже підбирає подарунки до свят , обовʼязково придбайте цей набір .
Коментарі (0)