Маска-молочко для фарбованого волосся "Вітамінний коктейль"
Milky Dream Milk Hair Mask
Свій сьогоднішній відгук я хочу присвятити засобу маска - молочко для фарбованого волосся "Вітамінний коктейль".
Зараз моє волосся пофарбоване, при цьому воно жирне за своїм типом. А ось кінчики волосся досить сухі, тому їм потрібне додаткове живлення.
Маска має приємний ненав'язливий косметичний аромат з схожими нотками меду і молока. Цей аромат асоціюється з дитинством, теплом і затишком.
Текстура кремова, але не надто густа. Текстура маски мене влаштовує. Маска комфортно наноситься на вологе волосся.
Після маски волосся досить легке, розсипчате, гладке і не обтяжує волосся. Волосся добре пом'якшилось, слухняне, не електризується, добре розчісується, але хотілось більше живлення, відновлення, зволоження. На стійкість кольору фарбованого волосся маска, ніяк не вплинула, зате добре показала в іншому напрямку.
СКЛАД: 🟢Цілком безпечно: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, GLYCERINE (Glycerin), Mel extract (Honey extract),
Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Hydrolyzed Keratin, D-PANTHENOL (Panthenol), Allantoin.
🟠Є застереження: Ceteareth-20,
🔵Безпечно: Polyquaternium-7, Cetrimonium chloride, Hydroxypropyl Starch Phosphate, PEG-12 Dimethicone, Disodium EDTA
⚫Невідомо (не вдалось знайти): Emulsifying Wax, Milk Extract, Milc Acid,
DMDMH.
🟡Допустимо: Parfume (Parfum), Mineral Oil (Paraffinum Liquidum).
Підсумовуючи: маска цілком гарна за свою ціну. Добила всю баночку, стан волосся не погіршився. Маска є бальзамом для легкого розчісування. Алергії та роздратування дана маска не викликала.
Від мене оцінка 6/10.
Спасибі за увагу і смачного ВАМ 🫖чаю з молоком чи з медом🍯 за переглядом дописів!
Коментарі (0)