Олеся К...🐠

Маска-молочко для фарбованого волосся "Вітамінний коктейль"

Свій сьогоднішній відгук я хочу присвятити засобу маска - молочко для фарбованого волосся "Вітамінний коктейль".

Зараз моє волосся пофарбоване, при цьому воно жирне за своїм типом. А ось кінчики волосся досить сухі, тому їм потрібне додаткове живлення.

Маска має приємний ненав'язливий косметичний аромат з схожими нотками меду і молока. Цей аромат асоціюється з дитинством, теплом і затишком.

Текстура кремова, але не надто густа. Текстура маски мене влаштовує. Маска комфортно наноситься на вологе волосся.

Після маски волосся досить легке, розсипчате, гладке і не обтяжує волосся. Волосся добре пом'якшилось, слухняне, не електризується, добре розчісується, але хотілось більше живлення, відновлення, зволоження. На стійкість кольору фарбованого волосся маска, ніяк не вплинула, зате добре показала в іншому напрямку.

СКЛАД: 🟢Цілком безпечно: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, GLYCERINE (Glycerin), Mel extract (Honey extract),

Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Hydrolyzed Keratin, D-PANTHENOL (Panthenol), Allantoin.

🟠Є застереження: Ceteareth-20,

🔵Безпечно: Polyquaternium-7, Cetrimonium chloride, Hydroxypropyl Starch Phosphate, PEG-12 Dimethicone, Disodium EDTA

Невідомо (не вдалось знайти): Emulsifying Wax, Milk Extract, Milc Acid,

DMDMH.

🟡Допустимо: Parfume (Parfum), Mineral Oil (Paraffinum Liquidum).

Підсумовуючи: маска цілком гарна за свою ціну. Добила всю баночку, стан волосся не погіршився. Маска є бальзамом для легкого розчісування. Алергії та роздратування дана маска не викликала.

Від мене оцінка 6/10.

Спасибі за увагу і смачного ВАМ 🫖чаю з молоком чи з медом🍯 за переглядом дописів!