INJUL COSMETICS | Зволожуюч ий крем для обличчя
Зволожуючий крем нового покоління
Зволоження — це основа догляду за шкірою, і знайти крем, який дійсно відповідає всім очікуванням, інколи ще те завдання)) Коли я вперше почула про зволожуючий крем для обличчя Ultrahydrate від бренду Injul Cosmetics, вирішила його спробувати. Адже у догляді за шкірою обличчя я ціную не тільки відчуття комфорту, але й ефект, що залишається протягом дня. І цей крем перевершив мої сподівання!
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 50 мл.
Бренд: Injul cosmetics
Вік: 18+
Призначення: зволоження, пом'якшення
Тип: для всіх типів шкіри
Класифікація: професійна
Термін придатності: 6 місяців після відкриття
СКЛАД:
Aqua, Squalane, Glycerin, Caprylic/capric Triglyceride, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/vp Copolymer, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Olivoyl Glutamate, Sorbitan Caprylate, Butyrospermum Parkii Shea Butter, Tocopheryl Acetate, Trehalose, Urea, Citrullus Lanatus (watermelon) Seed Oil, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum, Sodium Hydroxide, Serine, Pentylene Glycol, Allantoin, Algin, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Hexyl Cinnamal.
До складу крему входять ключові компоненти, що відповідають за зволоження та відновлення шкіри:
Сквалан та масло каріте живлять і пом'якшують шкіру, гліцерин і гіалуронат натріюдопомагають утримувати вологу. Натрієва сіль оливкової кислоти у поєднанні з алантоїном сприяють захисту шкіри, зменшують подразнення і мають заспокійливий ефект. Вітамін Е виступає потужним антиоксидантом, а додавання алгіну та спеціальних полімерів створює захисний бар'єр і робить текстуру крему ніжною та легкою.
ПАКУВАННЯ
Мінімалістична біла картонна коробочка містить у собі скляну баночку із кремом, що привертає увагу своєю елегантністю та стилем. Дизайн пакування дійсно виглядає розкішно. Баночка міцна, компактна та зручна. Легкість відкриття робить процес використання комфортним, а пластикова захисна мембрана всередині дозволяє бути впевненою у чистоті продукту.
ОРГАНОЛЕПТИКА
Текстура крему напрочуд ніжна, легка, але водночас насичена. Він лягає на шкіру, як шовкова вуаль, миттєво вбирається, не залишаючи липкості або жирного блиску. Легкий аромат, який відчу вається при нанесенні, швидко зникає, залишаючи шкіру просто приємно зволоженою і гладкою. Для мене особливо приємним є те, що крем не перевантажує шкіру, не забиває пори, а навпаки, дає відчуття легкості.
ЗАСТОСУВАННЯ
Застосовую крем щоранку і щовечора після очищення шкіри. Доречі, він ідеально підходить як база під макіяж: не скочується, тональний засіб лягає рівномірно. Увечері ж використання крему стало справжнім ритуалом — після нанесення відчувається комфорт і відчутне зволоження. Для досягнення найкращого ефекту наношу його легкими масажними рухами, щоб стимулювати циркуляцію крові та краще вбирати корисні компоненти.
ВРАЖЕННЯ
Після використання крему Ultrahydrate Injul Cosmetics моя шкіра виглядає здоровою, доглянутою і, що найголовніше, завжди зволоженою. Я приємно здивована, як швидко він справляється зі сухістю і дарує відчуття свіжості. Вдень не виникає бажання підживити шкіру додатково, бо результат відчутний з ранку до вечора.
Також помітила, що шкіра стала більш еластичною, менш схильною до подразнень. Для мене цей крем став мастхевом, і я з впевненістю можу рекомендувати його всім, хто шукає надійне і якісне зволоження для обличчя!
Коментарі (0)