getejra

Подарунковий чоловічий набір волосся+борода+шкарпетки

Взагалі планувала вам сьогодні інше писати, на вихідних трохи пофоткала нових "цяцьок" : пігментів та китайських рум'яшок, але натхнення прийшло на чоловічу серію) тому ще один набір. Хоча це й логічно, бо фактично я об'єднала їх в одну посилку брату.

про зелений було тут https://club.makeup.com.ua/post/54759/

Пакунок: коробка стильного дизайну чорного кольору з новорічними елементами. Окремо закрита в плівку. Потім знімаємо картонний "чохол" та добираємось до самої коробки, яка ще окремо запакована круглою наліпкою.

В середині нас чекає ось такий зручний місткий чорний полотняний мішечок на шнурках-зав'язках. Скажу чесно -один я залишила собі.

бальзам для бороди 50 мл

шампунь 400 мл

шкарпетки

Пляшка з щільного, міцного пластику красивого чорно-коричневого відтінку. Вона стійка, зручної форми, з мокрих рук не вислизає. Є міцна та надійна помпа-дозатор, не протікає, можна контролювати кількість засобу силою натиску. Повертанням помпи можна її бокувати.

Цей шампунь має збалансований склад, він сульфатний та має піроктон оламін – антибактеріальний компонент, що бореться з лупою та прибирає свербіння. Я вже брала хлопцю шампунь цього бренду саме від лупи, то він сказав, що цей сподобався значно більше, особливо тим, що гарно піниться. Тому замовлю йому ще цей, коли він використає помаранчеву лінійку)

Волосся блищить неймовірно, мені дуже подобається результат!

не знаю, що в складі флакона, але кіт постійно намагається його гризти 😁

Бальзам в красивій металевій баночці з впізнаваним дизайном від Barbers. Додатково захищений прозорою плівкою. Мені чується дуже ніжний приємний аромат класичних чоловічих спортивних парфумів.

Шкарпетки мають двоколірний дизайн, оздоблені принтом.

Модель виготовлена з високоякісної бавовни, яка вирізняється повітропроникними властивостями. Завдяки широкій резинці добре фіксуються на нозі, але не перетискає її. Мають посилення у зоні п’ятки і пальців. Склад: 80% бавовна, 15% ПА (поліамід), 5% еластан

На етикетці вказано, що розімр 40-43, але нехай вас це не лякає - вони чудово тягнуться. У хлопця 45 розмір і, як бачите по фото, шкарпетки сіли ідеально.

а ще це пакування справжнє щастя для кота 🙃