Mary Ost

HILLARY | Мультифункціональні патчі з ніацинамідом

HILLARY |  Мультифункціональні патчі  з ніацинамідом

Шкіра навколо очей — це дзеркало нашого способу життя, настрою і, часто, втоми. Хочеться, щоб вона завжди виглядала свіжою, доглянутою, випромінювала здоров'я. Мультифункціональні патчі з ніацинамідом від бренду HILLARY стали для мене справжнім рятівним колом у боротьбі з набряками та наслідками втоми. Вони не просто зволожують, а дають справжнє відчуття оновлення і догляду.

Об'єм: 90 г. (60 шт)

Бренд: Hillary

Вік: 18+

Призначення: антивіковий, від перших ознак старіння, від темних кіл

Тип: для всіх типів шкіри

Класифікація: натуральна

Термін придатності: 6 місяців після відкриття

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Gellan Gum, Chondrus Crispus Powder, Dipropylene Glycol, Pentylene Glycol, Niacinamide, Spirulina Platensis Powder, Trehalose, Urea, Serine, Sodium Hyaluronate, Caffeine, Algin, Pullulan, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Potassium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Citric Acid, Mica, CI 77891, CI 77007.

Ключовий інгредієнт патчів — ніацинамід, відомий своїми вирівнюючими та освітлюючими властивостями, який допомагає зменшити пігментацію та темні кола. PatcH2O — компонент, що забезпечує інтенсивне зволоження, сприяє підтриманню водного балансу і захищає від втрати вологи. Блакитна спіруліна виступає антиоксидантом, надає тонізуючий ефект, а кофеїн покращує мікроциркуляцію та зменшує набряклість.

Чорна картонна коробочка виглядає ефектно так естетично, одразу хочеться зазирнути всередину)

Патчі Hillary знаходяться в стильній чорній баночці з міцного пластику, що добре зберігає свіжість і активність компонентів. Баночка зручно відкривається, всередині знаходиться пластикова мембрана та спеціальна лопатка для гігієнічного діставання патчів — дрібниця, але дуже приємна і зручна.

На дотик патчі приємно ніжні, максимально просочені сироваткою. Відчуваються тонкими, але міцними. Не сповзають і чудово прилягають до шкіри.

Патчі мають блакитний колір, що особисто у мене асоціюється з океанською прохолодою.

Аромат майже відсутній, ледь вловимий косметичний.

Використовувати патчі дуже просто: достатньо нанести їх на очищену суху шкіру під очима і залишити на 15-20 хвилин. Також можна наносити на лоб, або ж носогубки чи шию.

Завдяки хорошому приляганню, можу їх носити під час виконання домашніх справ або навіть працювати за комп'ютером. Після зняття патчів на шкірі залишається невелика кількість сироватки, яку я обережно втираю - додаючи ще трохи зволоження.

Після використання патчів шкіра під очима виглядає свіжою та відпочившою. Помітно зменшуються набряки, шкіра стає гладенькою та пружною. Навіть дрібні зморшки менш помітні.

Мені подобається, що результат видно одразу: зникає відчуття важкості, а погляд виглядає більш відкритим.

Завдяки регулярному використанню з’явився ефект накопичення — шкіра навколо очей виглядає значно краще, стала зволоженою та еластичною.

Загалом, мультифункціональні патчі з ніацинамідом від Hillary стали важливою частиною моєї рутини. Це один із засобів, який не тільки виконує свою функцію, але й додає справжнє відчуття задоволення від догляду за собою.