Що може бути природніше, ніж гідролати?
А цей гідролат має дуже приємний аромат!
Виробник обіцяє, що український бренд Floya створює гідролати за натуральних трав Закарпаття. Гідролат «Котяча м'ята» створений методом пароводяної дистиляції з рослини котовник лимонний. І до речі, виробник каже, що цей гідролат сподобається не тільки нам, а й нашим котикам )
Склад дуже простий - гідролат котяча м'ята.
На жаль, я поки не маю пухнастого улюбленця з кошачіх, тому не скажу, чи подобається гідролат смугастим пухнастикам. Але мені він дуже сподобався
Флакон гідролата має спрей, і це дуже гарно! Бо я купувала цей гідролат саме з метою обприскувати шкіру обличчя. Купувала я його влітку і коли була жарюка, то цей гідролат постійно стояв у мене на столі. Крім того, я його завжди беру з собою на тренування. І після тренування розпилюю гідролат на шкіру обличчя. Саме у цього гідролата я знайшла для себе дві вагомі переваги:
- Гарний спрей, який доволі дрібненько розпилює гідролат. І навіть, якщо на обличчі є макіяж, він від такого розпилення не постраждає
- Дуже приємний освіжаючий аромат – м’ята з лимоном. Такий собі мохіто ) Цей аромат не дуже сильний, не нав’язливий, але дуже гарно освіжає та бадьорить
Підсумок: Дуже сподобався! Користуюся ним з задоволенням
Коментарі (0)