AsyaFox

Святковий макіяж на день народження

Всім привіт, це Ася! 💕 Сьогодні, 28-го жовтня, я святкувала свій день народження. А кожна дівчинка знає, що свято без макіяжу, як борщ без пампушок!

Мій святковий макіяж я зробила сама, і головним аспектом для мене була стійкість протягом усього дня без потреби відволікатися на корекцію.

💕Трохи деталей: я зробила досить стриманий макіяж з акцентом на очі, а саме зі стрілочками, також використала тіні, тональний засіб, бронзер, і так далі. Нижче, я перечислю весь перелік використаних продуктів з моєї косметички, і додам фотографії стану макіяжу протягом усього дня.

💕ВАЖЛИВО: вам дійсно варто звернути увагу на перелічену косметику, так як вона допомогла без "сюрпризів" витримати мені все святкування, сльози, сауну, хамам, гарячі чани, і виглядала якщо не чудово, то точно задовільно після всіх випробувань.

💕Тож:

Очі

-Туш Eveline Cosmetics Extension Volume 4D False Definition Push Up Volume and Curl

-Олівець для слизової білий Eveline Cosmetics Variete Gel Eyeliner Pencil Waterproof

-Підводка Maybelline New York Hyper Easy

-Тіні з палетки Makeup Revolution Maffashion My Beauty Diary 2.0 Eyeshadow Palette

Брови

-Помада для брів Eveline Cosmetics Eyebrow Pomade

Тон

-Liquid Control HD Mattifying Drops Foundation

Бронзер

-Використала для контурингу темний відтінок пудри Radiant Perfect Finish Compact Powder

Губи

-Maybelline New York Color Sensational

Дякую за увагу 💕

28 жовтня, 2024
AsyaFox
28 жовтня, 2024