getejra

Кислотний пілінг для шкіри голови

Я вже маю досвід користування пілінгами для шкіри голови і зрозуміла, що мій найідеальніший формат - засіб має бути з носиком та кислотний. Зараз я використовую в паралелі два пілінга від Joko Blend: рисовий https://club.makeup.com.ua/post/53055/ та кислотний. Одразу скажу, що кислотний мій фаворит, бо люблю більш хардкорне очищення.

Картонна коробка білого кольору з салатовим дизайном. На ній нанесена вся необхідна інформація по продукту та виробнику.

Об'єм: 100 мл.

Підходить для всіх типів шкіри

Призначення: зволоження, освіження, очищення, пілінг, себорегуляція

Активні компоненти: молочна кислота, гліколієва кислота, яблучна кислота, лимонна кислота, екстракт імбиру, вітамін В5, гідролізований кератин

Пластиковий флакон оснащений подовженим носиком з маленьким отвором, через який засіб акуратно подається невеликими порціями.

Спеціально зробила фото, що було видно на голові відлущену шкіру (домиваю свій шампунь для фарбованого волосся Palco, все в ньому прекрасно, але інколи шкіра голови лущиться)

Мені подобається формат коли пілінг потрібно наносити на суху шкіру голови перед миттям волосся. Оскільки я часто мию голову вранці перед роботою - не маю бажання сидіти з пілінгом 5 хвилин. Його треба рівномірно розподілити легкими масажними рухами і залишити на 5-10 хвилин, після чого миємо голову як зазвичай.

Виробник рекомендує використовувати до 2-х разів на тиждень. Так як це кислоти і часто вони працюють без жодних відчуттів - я б не рекомендувала перетримувати пілінг на голові або використовувати його частіше.

Пілінг заявлений як рідкий, але має гелеву текстуру - прозорий гель середньої густини, з ароматом кислинки. Завдяки такій консистенції пілінг з легкістю розподіляється по шкірі та волоссю. Спочатку наношу його по проділам, тоді масажую шкіру голови.

Шампунем змивається легко, не робить волосся жорстким.

Як бачимо після використання шкіра голови ідеально чиста, волосся свіже та доглянуте.

Шкіру голови не пересушує, жодних алергічних реакцій чи подразнення не викликає.

Час між миттям голови у мене не продовжує (як і жоден з тих, які я пробувала, але волосся в прикореневій зоні виглядає охайніше та доглянутіше.