Магній та вітаміни групи В
Від Swiss Energy
Вітання, паняночки!
Для підтримки здоров'я і нервової системи зокрема, вживаю шипучі вітаміни "Магній+В комплекс" від Swiss Energy. Люблю БАДи цього бренду за їхню високу якість, дієвість та помірну ціну.
Пластиковий тубус вміщає 20 таблеток. На жаль деякі з них поламалися, але це ніяк не впливає на їхні властивості. На смак приємні кисло-солодкі.
Вживання даного комплексу надає ряд переваг, а саме (інформація від виробника):
- Магній може сприяти поліпшенню роботи нервової та серцево-судинної системи.
- Вітамін В6 — нормальному функціонуванню периферичної та центральної нервової системи, поліпшенню засвоєння цінних мікроелементів.
- Вітамін B1 — поліпшенню роботи ЦНС, захисту судин від глюкози та інсуліну.
- Вітамін B2 — прискоренню окислювально-відновлювальних процесів в організмі, регенерації шкіри, брати участь у білковому та вуглеводному обміні.
- Вітамін В12 — поліпшенню процесів згортання крові, роботи печінки та нервової системи, регенерації тканин, зниженню рівня холестерину.
Завдяки своєму дозуванню слід вживати одну таблетку один раз на добу після їжі, попередньо розчинивши у 200 мл води. Вона так медитативно шипить і розчиняється - додатковий заспокійливий засіб)
Так одна таблетка містить:
магній — 150 мг,
вітамін B6 — 1 мг,
вітамін B2 — 0.8 мг,
вітамін B1 — 0.7 мг,
вітамін B12 — 0.5 мкг.
Для порівняння добова норма становить:
Магній: 400—420 мг для чоловіків і 310—320 мг для жінок залежно від віку;
Вітамін В6: 1,3 мг для дорослих чоловіків та жінок віком до 50 років, 1,5 мг для жінок старше 50 років;
Вітамін B2: 1,3 мг для чоловіків, 1,1 мг для жінок;
Вітамін B1: 1,2 мг для чоловіків, 1,1 мг для жінок;
Вітамін B12: 2,4 мкг.
З шипучими вітамінами "Магній+В комплекс" від Swiss Energy я стала значно спокійніше. Результатом задоволена.
Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.
Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)
Дякую за увагу! Обійняла)
Завжди ваша Мисткиня
Коментарі (0)