Аромат святкової атмосфери, пляжної вечірки і соковитих фруктів

Привіт.
Сьогодні про аромат святкової атмосфери, розслабленої вечірки...шампанського.🍾 Герой відгуку- Парфумована вода Avenue Des Parfums Pink Maldives🍑
Об'єм: 50 мл. Також є в пробничку, для знайомства.
Пакування: картонна коробочка, запаковано в слюду. Класне ідея пакування, видвижний боксик. Все в тонах бренду...стримано, лаконічно. Флакончик циліндричний. Етикетка клеєна. Пюлівезатор дає дрібне розпилення, хмаринку ароматну, не тече, працює справно.

Зовнішній вигляд доволі естетичний.
Про аромат: це аромат літнього свята, пляжної вечірки, фруктового коктейлю, а може навіть алкогольного....соковито і грайливо.
Близькі за настроєм аромати: Zarkoperfume
Піраміда
Група аромату: Квіткові, Фруктові🍍
Початкова нота: Абрикос, Чорна Бузина, Шампанське
Нота серця: Чорна орхідея
Кінцева нота: Вершки, Палісандр

Що відчуваю я? Я б сказала, що мені відчуваються абрикоси разом із соковитими нектаринами, також "присмак" шампанського, однозначно алкогольні нотки присутні. Аромат свіжий, легкий. Доповнений квітковими елементами і фруктовими солодощами. Він абсолютно де душний, не нав'язливий, спокійний в деякій мірі. Компліментарний, люди помічають і кажуть "Смачно пахне". Але це не смачно в плані звичних ванільних ароматів, а смачно в плані соковитих фруктів.
Асоціації: в мене вони максимально літні. Хоча не скажу, що аромат суто для спекотної пори, він універсальний і підійде в любу пору року. Але для денного використання, до вечірньої сукні варто підібрати щось інше. Це аромат джинсових шортів, білої футболки, рослаблених образів. Це аромат активних дівчат, енергійних, безтурботних, творчих і завжди усміхнених. Якщо це про вас або вам хочеться оточити себе таким вайбом, то однозначно потрібно познайомитися з Pink Maldives.

Я своїми обливалася цілими днями, це без перебільшень. Мені весь час хотілося оновити їх на собі, увійти в цю хмаринку ароматну. Я їх носила і дома, на прогулянки, на роботу...та скрізь. Зараз запал трішки знизився)) Думаю, що на літо 2025 цей аромат буде просто улюбленим.

В наш час нам так не вистачає ось цієї розслабленості, в сучасних реаліях напруга це супутник номер 1. Вони круто підійдуть для хвилинки аромотерапії+ використати медитацію ( хто практикує тому відірветься). Саме завдяки цим парфумам можна трішки відволіктися, пофантазувати про відпочинок на березі моря...про те, як вітер розвіює волосся, а солоні бризги ніжно покривають ноги...про те як нам добре і спокійно...😊