MariiBilous

Рибʼячий жир. Піклуємось про організм!

Як людина, яка уважно ставиться до свого здоров’я, я давно шукаю якісний риб'ячий жир, і після детального вивчення вибрала Omega-3 від SR. Цей БАД мені сподобався не тільки через якість, але і через високі стандарти виробника – продукт отримав 5-зірковий рейтинг від IFOS (Міжнародна організація стандартів для риб’ячого жиру). Це означає, що він проходить суворі тести на чистоту і якість, що гарантує відсутність важких металів та інших токсичних речовин.

Склад

На упаковці зазначено, що кожна порція (2 капсули) містить:

• 1055 мг Омега-3 жирних кислот, з яких:
    • 685 мг ЕПК (ейкозапентаєнова кислота)
    • 310 мг ДГК (докозагексаєнова кислота)

ЕПК (EPA) – це одна з основних жирних кислот у складі омега-3, яка позитивно впливає на серцево-судинну систему, допомагаючи знижувати рівень запалення в організмі. Вона підтримує здоров’я судин, зменшує ризик утворення тромбів, а також має антидепресивну дію, підтримуючи гарний настрій та боротьбу зі стресом.

ДГК (DHA) – ця кислота важлива для мозку та зору. Вона необхідна для підтримання нормальної роботи нервової системи, а також покращує концентрацію уваги, пам’ять і здатність до навчання. ДГК особливо корисна для тих, хто працює у сферах, де потрібна розумова активність, і для підтримання здорового зору.

Як приймати?

Риб'ячий жир краще приймати під час або після їжі, бажано разом із джерелом жирів, щоб забезпечити оптимальне засвоєння. Найкраще це робити під час сніданку чи обіду. Зоча капсули досить великі, їх зручно ковтати, що не викликає дискомфорту. Також виражений рибний аромат відсутній. Це великий плюс, бо хвилювалась що не зможу їх вживати😅

Omega-3 від SR – це чудовий вибір для тих, хто хоче додати до свого раціону якісний риб'ячий жир. Мені подобається, що виробник акцентує увагу на чистоті та екологічності продукту, адже рибу виловлюють із дикої природи, не використовуючи хімічні добавки чи штучні корми. А ще ці вітаміни вживають спортсмени, це також хороший знак! Єдине, мене "душить жаба", через те, що я часто забуваю вживати ліки, і тому на половині банки закінчився термін придатності😭 А її вартість більше 1000грн. Вже вирішила не перевіряти, щоб знову не розчаровуватись☹️

Проте знайте, вони варті вашої уваги!