V-R-O-D-L-Y-V-A

Аб'юзивні стосунки з Essence

Аб'юзивні стосунки з Essence

Привіт MakeupClub 🖤

Ближче до кінця допису ви зрозумієте чому така назва, а поки детально про коричневу рідку підводку, яка обіцяє бути водостійкою.

Упаковка: без захисної плівки, прямо на стику між кришечкою та флаконом налипка з інформацією про продукт.

Об'єм: 3 мл, витрата економна.

Колір: 02 - Ash Brown.

Форма: тоненький пензлик, рідка текстура.

Формула засобу: типу водостійка, з гліцерином, але за фактом її можна легко змити звичайною водою.

Демакіяж: вода, мицелярка.

Essence рахує свою щіточку (далі пензлик) інноваційною 🙄, з якою можна намалювати найтоншу та найвитонченішу контурну лінію.

У відгуках помітила що багато хто скаржиться на незручність пензлика. Як на мене такого формату пензлик – найкомфортніший для рідкої підводки. Він не фетровий, їм легко маневрувати, дійсно можна промалювати тонкі лінії. АЛЕ особисто для мене він не ідеальний, тому що пензлем від підводки Belor Desing PRO INK (до речі тон 2 шоколадний) набагато простіше промалювати внутрішній куточок і зовнішню тоненьку стрілочку. Тому що сам пензель на кінці гострий і тоненький, на відміну від пензля Essence, де він з рівним зрізом.

Розмір: 8,5*0,7 см. Така манюнька.

Насичений теплий коричневий колір при нанесенні, який при засиханні темніє та виглядає темно-шоколадним. Тобто на очах це не світлий молочний шоколад, а темний, зате видно, що підводка коричнева, а не чорна. Класно підходить під світле волосся і вписується в нюдові мейки.

Я люблю коричневі підводки, і цей колір мені дуже сподобався на очах 🤎

Виробник вказує, що підводка не стирається і не розтікається. А для особливої щільності нам рекомендують нанести рідку підводку у два шари 😬

Фіксується вона до 1 хв. Стриється сухим пальцем, але не прям легко, а потрібно докласти трохи зусиль. А ще простіше стриється водою, навіть без зусиль і мила. Не помічала щоб підводка розтікалася.

Багато хто скаржиться, що підводка тріскається і обсипається. У мене таких проблем не було, але вона дісно буде тріскатись, якщо її нашарувати. В один шар у мене було все гуд.

Спосіб застосування від виробника: почніть проводити лінію від внутрішнього кута ока до зовнішнього так, щоб щіточка йшла точно вздовж основи вій. Для створення екзотичного образу продовжіть лінію за межі повіки.

Ось як я показала на фото, виробник рекомендує користуватися підводкою, а все що за межі повіки, то вже рахується як екзотика. Коли будете наносити мейк - візьміть це на увагу 🫠

І тут мене тригернуло, випливли всі ті фрази, які я чула у свій бік: "занадто яскраво", "це вже театральщина","ти не в клубі", "так тільки клоуни в цирку фарбуються", "драмматичний мейк", "для кого так зухвало наштукатурилася?" 😳

Після такого досвіду, здавалася б м'яка фраза "Для створення екзотичного образу продовжіть лінію за межі повіки" мною вважається нетактовною 😠

Фініш не глухо матовий, але й не гланцевий. Пігмент лягає рівномірно, без прогалин і світлих плям + не жує повіку.

Мій розсипчатий темний пігмент її перекрив, хоча при нашаруванні поверх пігменту підводка лягла нормально, і до речі не тріскалась.

Хто цей продукт обходив стороною, думаючи що підводка водостійка - можете брати сміливо, тому що це не так. А тим, хто шукає стійкість і незламність особливо на вологу погоду, цей факт не сподобається.

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜