NikVik

Plump від Pastel

Plump від Pastel

Одразу напишу , це саме найголовніше для мене.

На plump в мене була алергія !!!

Так я собі думала !! Але виявилось не на всі . Перед Pastel пробувала тільки два Plump від різних фірм і мені було достатньо , бо могла витримати тільки для того щоб зробити фото і одразу бігла змивати і прикладати лід на губи .

Але розповім ще історію . Коли взяла спробувати цю помаду , я не прочитала що це Plamp , і от наношу на губи і відчуваю якийсь ментол , дивує , дивлюсь на колір і розумію що він не має бути з ментолом ( от знову мій великий мінус , я ніколи не читаю ) . Але в цей раз це великий + якщо би я прочитала що то пламп не думаю що про нього швидко зробила відгук 🤣.

Plump від Pastel

Мій особистий відгук :

• Він став моїм фаворитом з пламперів ( він не пече) є ментол , трішки кусається , відчувається що вуста набирають ефекту збільшення але я його не змиваю
  • Гарний колір . В мене 212 . Колір шоколаду і він гарно виглядає на губах
  • Гарно наноситься на вуста , добре тримається
  • Доречі замітила , коли вже не було помади , мої вуста були зволоженими і мягкими ще довгий час .

Особливості від виробника :

-робить губи більш пухкими за рахунок ментолу у складі;

- дарує лиск глянцю та приємний відтінок;

-алое вера глибоко зволожує та підтримує гідробаланс;

-зручний збільшений аплікатор, який забезпечує рівномірне нанесення.

P.S . Доречі про збільшений аплікатор , він мене теж здивував , хотіла показати його на фото але не вийшов . Аплікатор дуже мягкий і через збільшену форму дуже гарно наноситься і зручно

30 жовтня, 2024
NikVik
30 жовтня, 2024