Аніта

Пусті баночки жовтня

Пусті баночки жовтня

Всім привіт, накопичила трішки пустих баночок, тому без зайвих слів переходимо до огляду.

Почнемо з лосьйону для тіла Avon Eve Truth. Найлегша вершкова консистенція для догляду, що тане та надає потужну зволожувальну дію. Бонус чудовий аромат, який тримається на тілі тривалий час. Маю зараз дуже суху шкіру, тому нажаль розхід був досить великий. Такої баночки вистачило на 2 тижні

Антиперспірант "Краса перлин" NIVEA Pearl & Beauty Anti-Perspirant. Це моя любов на багато-багато років. Шкіра залишається сухою, ніжною, немає неприємного запаху, комфортно. Захищає від поту повноцінно весь день, головне що у складі немає етилового спирту, це додатковий догляд за шкірою пахв.

Улюблена ампульна маска від Jigott. Чудова масочка, як і більшість від цього бренду. Рекомендую спробувати. Завдяки зволожувальним і відновлювальним властивостям засіб пом'якшує шкірний покрив та робить його більш еластичним.

Жіночий одеколон з ароматом кавуна Avon Joyful. Це легкий освіжаючий ароматичний спрей, що відчувається на шкірі немов легка хмаринка або тонка вуаль. Зазвичай використовую літом, в прохолодні пори року такі засоби не люблю. Більше подобається використовувати крем або лосьйон для тіла

Шампунь для волосся LUXURY SHINE ESTEL HAUTE COUTURE. Раніше її дуже обожнювала. Зараз з певних причин її немає в продажі. Залишився пробний зразок. Засіб наповнює волосся протеїнами шовку, завдяки чому значно підвищується його еластичність і стійкість до пошкоджень. Для фарбованого волосся був фантастичний

Засіб для інтимної гігієни заспокійливий Avon Care Intimate Calming Delicate Feminine Wash.
Вже багато років це мій найулюбленіший засіб для інтимної гігієни. Ідеальне очищення, відчуття чистоти та комфорту. Мені подобається що він не має ніякого аромату. Ніжно і двайливо очищує, не сушить шкіру.

Контурний олівець для для губ від Malva у 20 відтінку - олівець, до складу якого входять алое, різні види воску й вітамін Е. Це мій найулюбленіший олівець вже багато років. Чудовий відтінок, легко наноситься та досить стійкий. На makeup нажаль його в продажі немає

Туш для вій від Avon Ultra Volume Mascara та Luxe.
Шикарні б'юті-продукти, завжди їх поєдную. Ultra Volume для об'єму, а Luxe для довжини. Туш чудово нашаровується, тримається чудово, не осипається. Щіточки добре профарбовують навіть тонкі волосини.