Biodance bio-collagen real deep mask
Найпопулярніша маска для обличчя
Тож, і я вирішила спробувати цю супер маску.
І ось мої враження.
На відміну від звичних для нас масок тканиних, ця маска гідрогелева. В цьому є великий плюс, тому що для того аби вона вібралась потрібно не 15 хвилин, а мінімум 3 години! Я бачила, що їх залишають і на всю ніч, але у мене була змога полежати з нею півтори години, і все.
Маска приємної, гелевої,охолоджуючої консистенції. На відміну від тканиних, вона не тане у сироватці, а навпаки, спочатку здається, що її не вистачає.
Головні інгредієнти тут, це олігогіалуронова кислота, досконаліша версія звичайної гіалуронової кислоти, колаген в низькомолекулярній формулі, ніацинамід та пробіотики.
Головні властивості це живлення, розгладження та сяйво.
На обличчі лежить добре, вона складається з нижньої та верхньої частин, а також, додатково, є патчі на очі та губи.
По мірі того, як маска вбирається, вона становиться прозорою. Але за півтори години, в мене стали прозорими тільки патчі та очах та губах. Сама маска почала світлішати тільки в області носа.
Після використання, шкіра дійсно дуже гарно зволожена. Я гадаю, що якщо витримати її довше, можна отримати ефект розгладження та міленьки зморшки зникнуть. Шкіра буде виглядати підтягнутою та сяячою.
Тож, ефект від неї дійсно є, і досить гарний, але коли бачу ціну, особливо за упаковку, трохи здивована. Думаю як хайп пройде, можна буде спокійно її купувати за адекватною ціною та насолоджуватись👍
Коментарі (0)