getejra

Пігменти

Пігменти

Взагалі не планувала робити такий допис, але в мене назбирались вони якось "самі по собі" 🤣, тому цікаво було провести порівняння, оскільки тут є китайські foccalure, звідти ж glambee та LCF, але придбані у нас в фізичних магазинах (точніше додаток в акції 2=4). Я ще думала придбати пігменти від OWL Serena, але поки вирішила, що це трішки задорогі експерименти будуть для людини, яка взагалі не розуміється в пігментах і навіть вперше їх свотчитиме.

Пігменти

Цей відтінок мені приїхав як бонус за переплутане замовлення (коли замість рум'ян мені прислали олійку для губ) - клієнтоорієнтованість вищого рівня, якщо що. Виглядає дуже дорого, ця коробочка в чорному кольорі та й сам флакончик - ціна 150 грн по акції - думаю, що це адекватна ціна,якщо пігмент якісний. Вага 5 г, вказано в характеристиках, що стійкий до води.

Красивий на вигляд, дуууже багато блискіток, добре, що малюсенькі. Брала по акції 2=4, вартість 80 грн, а так вийшло 40 грн за один. Запакований плівкою на якій написаний номер тону та склад. Вага 1 г.

особисто мені більше подобається відтінок Aqva - він якийсь і більш щільний і не так осипався під час свотчення.

Я б точно не назвала цей відтінок рожевим. Флакончик там само як і попередній закритий плівкою. Повна ціна 80 грн, по акції 60. Вага 4,5 г.

тут все аналогічно відтінку 04.

ось тут мені важко визначитись з фаворитом. Хоча мені здається, саме LCF можна використовувати як тіні, як хайлайтер і як глітер для тіла.

нанесла всі поруч, щоб ви могли порівняти текстуру

А тепер про мінуси. Що мені не сподобалось у glambee та LCF - коли ти знімаєш захисну плівку, то вже й не знаєш який це номер тону. лише у FOCALLURE на дні баночки вказана вся необхідна інформація.але у фокалюр відсутня сіточка - можуть розсипатись(

дівчатка, тепер маю запитання до вас - порадьте якийсь клей для пігментів (чула, що є таке і їх бажано використовувтаи саме з ним).

висновок: якщо я ще й купуватиму пігменти, то це буде китайський фокалюр - там аж 18 вражаючих відтінків, я вже придивилась собі 01, 06, 14 та 18.