Тонер-міст для обличчя
Soika Yogurt Fresh Toner
Деякий час , років так до 20 моя шкіра на обличчі знала тільки мило і воду .
Якщо ще мило можна знайти яке не буде пересушвати шкіру , зараз багато є пінок для вмивання, а от воду нам не змінити в крані .
Для себе обрала тонер від Soika , раніше користувалась звичайним який потребує наносити на спонжик і протирати шкіру , а цей мені дуже сподобався методом оприскуванням . По перше не витрачаю часу , не потребує додаткового засобу ( спонжиків ) економить мій бюджет 🤣, а ще він класно освіжає . На літо це самий раз .
Про сам засіб :
Обʼєм : 150 мл
Пакування : Має окреме картоне пакування , на пакуванні дуже добре описаний , склад , спосіб застосування , властивості засобу .
Емність : твердий , прозорий пластик , ( доречі добре що прозорий , одразу видно коли буде закінчуватись ) , дозатор ввиді спрею .
Аромат : ніжний , свіжий , нагадує квітку ( підсніжник , можливо )
Тип шкіри : підходить до любого типу шкіри.
Мої враження :
Приємний аромат , свіжості , при використанні теж добре освіжає шкіру , робить її зволоженою. Не залишає важкості на шкірі і липкого відчуття .
Властивості :
- Зволожує шкіру
- Тонізує шкіру
- Нормалізує рН
- Після використання шкіра виглядає ніжною , зволоженою і відпочившою ( а в літню пору ще і освіжає 😉)
P.S доречі в цьому тонкої є про біотичний Швейцарський комплекс yogurtene balance , який включає в себе пробіотик і йогурт . Завдяки ним відновлюється баланс , зволожують і додають поживні речовини вітамінів А І В .
Коментарі (0)