getejra

Освіжальні і зміцнювальні патчі для очей

Шкіра під очима — найбільш ніжна і тонка ділянка обличчя. Активна міміка, стрес, недосипання призводять до появи темних кіл і зморшок у кутиках очей. А у таких любителів поспати обличчям в подушку як я ще й зранку бувають заломи на шкірі (влітку шовкова подушка допомагала це все мінімізувати, але зараз додалась тепла ковдра, в яку я кутаюсь - і все лице пожмякане). Не маю великого досвіду користування патчами і вже писала огляди на патчі від меді-піл https://club.makeup.com.ua/post/52464/ та скінбар https://club.makeup.com.ua/post/54327/ , де описувала свої враження від продуктів і їхній капець величезний мінус - вони дико сповзають. Тому було вирішено перевірити ще одного виробника Hillary, більшість засобів якого мають лише позитивні відгуки від мене та подруги. Поїхали 🌟

Стильна чорна квадратна картонна коробка на якій нанесена вся необхідна інформація про продукт та виробника.

Всередині баночка з патчами також чорного матового кольору. Закривається дуже щільно і точно не протече, хоча все одно всередині є додаткова захисна прозора мембрана, на якій лежить пластикова прозора ложечка для зручності діставання. Кількість -60 штук.

Я тримаю патчі в холодильнику (у кожного виробника зазанчена температура зберіагння, але більшість може бути як в холодильнику так і кімнаті) і спочатку вони дають тонізувальний та охолоджувальний ефект. Низька температура гідрогелю забезпечує додатковий дренажний ефект. Далі під час тісного контакту з тілом вони прогріваються, і корисні елементи швидко поглинаються, проникаючи в клітини шкіри.

особливості Vitamin C Refreshing & Firming Eye Patches від бренда Hillary:

- ретинол стимулює синтез колагенових волокон, розгладжує зморшки та забезпечує ефект ліфтингу;
- вітамін С має освітлювальні властивості, повертає шкірі втрачене сяйво та нейтралізує вільні радикали;
- низькомолекулярна гіалуронова кислота глибоко зволожує епідерміс, надає йому еластичності та пружності;
- екстракт петрушки усуває набряки;
- екстракт кори шовковиці зменшує прояви пігментації.

Гідрогелеві патчі під очі повинні бути зручними, оскільки мають чудово триматись на обличчі. Носити патчі необхідно, дотримуючись інструкції, як правило, не більше як 20-30 хвилин (читаємо інструкцію). Після використання патчі потрібно викинути, а есенцію залишити до повного поглинання. Сироватку з пакування можна наносити окремо, вбиваючи в шкіру подушечками пальців.

Щоб досягти максимального ефекту, рекомендується пройти курс. Зазвичай вистачає 2-3 разів на тиждень, але кількість застосувань залежить від конкретного засобу. Між курсами потрібно робити перерву. Звичайно, навряд чи можна нашкодити надмірним застосуванням патчів, але є ризик витратити їх даремно: усе-таки шкірі необхідний відпочинок і час на природне відновлення.

Патчі потрібно клеїти під нижню повіку, відступаючи 1-3 мм від слизової оболонки ока, широкою стороною до зовнішнього краю обличчя, а вузькою — до перенісся. Необхідно розмістити їх так, щоб максимально покрити проблемну зону. Надійно закріплюємо патч, акуратно притискаючи його. І ось тут найголовніше, що я зрозуміла - якісний продукт не буде зісковзувати. Попередні у мене їхали жахливо, сповзали аж до губ (сині патчі скінбар трохи менше, думаю це із-за того що вони затовсті. Можливо ви чули міф, що патчі «тягнуть» шкіру вниз. Ваги легкого гідрогелю точно недостатньо, щоб розтягнути епідерміс. Але якщо ви маєте сумніви, під час процедури можна прилягти на спину (і так точно вони не сповзатимуть).

От за що я люблю патчі красивих кольорів - з ними можна наробити гарнющих фоток. Саме ці патчі мають розкішний золотистий колір.

Товщина комфортна, близько 1 мм. Емульсія нагадує текстуру води, прозора та рідка. А тепер найголовніше -так сповзають чи ні? На моїй шкірі трішки сповзають перших дві хвилини, потім тримаються надійно, вони наче як "залипають" в шкіру.

💛Шкіра справді сяє! ось такийрезультат мені дуже подобається, хоча з сироваткою під очі також можна отримати подібний ефект, але якщо для вас формат патчів це приємний момент порелаксувати - то матимете чудовий варіант, який не викликав у мене жодних алергічних реакцій чи неприємних відчуттів.

💛Запам’ятайте, патчі одноразові і їх не можна використовувати повторно - він віддає всю есенцію і «збирає» бактерії. Патч не вбиратиме рідину повторно, а, навпаки, стане розсадником шкідливих мікроорганізмів.

💛Засіб не можна тримати на обличчі довше 30 хвилин, оскільки есенція поглинається шкірою за 20-30 хвилин, потім під патчем утворюється парниковий ефект і застоюється вода. Для делікатної зони під повіками це точно не корисно. Винятком можуть бути засоби, які за інструкцією потрібно тримати всю ніч.

💛Самих лише патчів для догляду за чутливою шкірою під очима недостатньо. Вони не замінять крем або інші омолоджувальні процедури, тому потрібен комплексний догляд.

Також вичитала поради косметологів, які здатні підвищити ефект від такої косметики:

1. Попередній масаж шкіри. Кінчиками пальців поплескайте під нижньою повікою. Такі руху розігрівають шкіру і знімають набряк. Але в жодному разі не тріть і не розтягуйте епідерміс!
  2. Добре очищайте шкіру перед процедурою: тоді вітаміни та корисні речовини будуть краще поглинатися.
  3. Клейте патчі не тільки на зону під очима, а й на носогубні складки, лоб та інші проблемні ділянки.

Взагалі саме цей косметичний засіб ортимує багато критики (і від мене також), тому варто пам"ятати, що не треба очікувати від нього миттєвого ефекту, як від косметологічних процедур. От коли я це зрозуміла - то відчепилась і від себе і від патчів 😁 0- це допоміжний засіб, а не панацея.

Патчі підтримують молодість і красу шкіри, а не усувають ознаки старіння, що вже з’явилися на обличчі. Тому будь-яким засобом варто користуватися розумно, комбінуючи його з іншою доглядовою косметикою.