Зрада масажній щітці (Частина 2)
Продовження розповіді.
Втративши частину волосся через недбалий догляд я вирішила придбати більш делікатний гребінець. Масажна щітка якою користувалась останній рік нещадно рвала, боляче скубала, важко розчісувала мокре сплутане волосся. Розкажу про її недоліки в цьому відео. P.S. завтра іду на корекцію, не дивіться на нігті😅🙈
За порадою у виборі нового гребінця я звичайно пішла в інтернет. Передивилась відгуки, поради блогерів, трихологів. Зрощуміла як важливо підібрати правильний гребінець, щоб не пошкоджував шкіру голови та пасма. І всюди бачила оду і ту саму щітку - Janeke.
Вдалий маркетинг чи дійсно достойний гребінець? Розберемось!
Всі таку мають і я хочу🤪 Придбала. Моє перше враження «о, яка вона легенька!». Не відчувається в руці, ручка зручна, дизайн милий, палітра кольорів на будь-який смак. Зубчики еластичні і коли проводиш по волоссю в сплутаних місцях вони ніби прогинаються, тим самим акуратно вичісують, а масажка застрягла і я прикладала зусилля щоб роздерти сплутаність.
Нею зручно розподіляти маску або стайлінгові засоби. Прочісує акуратно навіть мокре волосся.
Завдяки дизайну з перфорацією повітря фену гарно проходить, волосся сушити дуже комфортно.
Зручно чистити і мити. Це одна з найбільших переваг.
Користуюсь майже рік.
Кращого гребінця в мене не було! І неочікувано місяць назад я отримала на день народження в подарунок ще одну Janeke😍
В порівнянні з рожевою нова здалась жорсткішою. Чи то я над старою достатньо познущалась і вона обм’якла, чи то в новій зубчики дійсно твердіші не знаю. Але різниця є і бірюзова поки що трохи незвична. Зробила відео, щоб наглядно було видно пружність гребінців.
Висновки
Це дійсно супер розрекламована щітка, не дешева але якісна! Дуже раджу вам цей гребінець.
Якщо ціна кусається але мати таке дуже хочеться спробуйте аналоги. Я прикріплю декілька вам на розгляд. Не знаю які вони в користуванні але сам факт того, що дизайн схожий може говорити про вдалий продукт.
Коментарі (0)