ks.nia

LN Pro Brow Filler Fixing Fiber Brow Gel

Кілька років тому я користувалася прозорим гелем для брів саме цього бренду, і він мені сподобався. Нещодавно натрапила на цей відтінковий гель від LN Pro, і мушу сказати, що він навіть перевершив очікування. Гель добре фіксує і надає легкого природного відтінку, створюючи виразні та акуратні брови на весь день.

У мене досить густі й неслухняні брови, і цей гель чудово впорався із завданням, рівномірно фіксуючи та надаючи їм форму. Щіточка дозволяє розподілити гель без грудочок, а відтінок 101 підійшов ідеально: виглядає природно, додаючи об’єму, але без зайвої насиченості.

Формула з мікрофіброю додає візуальної густини, а наявність таких зволожуючих компонентів, як гліцерин і пантенол, забезпечує додатковий догляд. Це плюс, адже більшість гелів для фіксації часто пересушують волоски.

При цьому, його ціна значно приємніша, ніж у деяких популярних брендів. Наприклад, порівняно з гелем для брів від Rimmel, який коштує приблизно вдвічі дорожче, LN Pro Brow Filler не поступається в стійкості та якості.

31 жовтня, 2024
ks.nia
31 жовтня, 2024