mk_mari_na

Автозасмага Dove summer revived

Автозасмага Dove summer revived

Вітаю!
Нещодавно отримала наборчик - подарунок від makeup з автозасмагою від dove представлений у різних текстурах: лосьйон, мусс, крем- лосьйон.

Я вперше користуюся автозасмагою. У мене вона завжди викликала страх залишитися підсмаленою недощипаною куркою🤣
Я ще довго наважувалася спробувати, добре що зараз осінь та можна поексперементувати 😊

Отже, я навмисно не готувала шкіру перед використанням (скрабування), не використовувала спеціальну рукавичку для розприділення продукту. Мені було цікаво як спрацює саме без підготовки.

І навіть просто руками вдалося рівномірно нанести автозасмагу, не було ніяких розводів, плям.
Найбільше мені сподобався мус, легкий, приємний у використанні.

Після нанесення, шкіра залишалася зволоженою + мала приємний аромат.

Після першого використання колір був злегка засмаглий ніж є моя шкіра. Я продовжила наносити автозасмагу наступного дня і відтінок став ще яскравіше, дуже гарно.

Тут є відтінки від світлого до середнього та від середнього до темного. Це супер, бо можна спочатку спробувати легку засмагу, звикнути до себе, а потім за бажанням нашаровувати та отримати ще більш яскравий відтінок.

Мені подобається, тепер через цей подарунок, я стану залежною від автозасмаги. Це бюджетно, гарно, не шкідливо, виглядає дуже природньо, 100% буду використовувати навесні.

mk_mari_na
11
Підписники
0