getejra

сучасна "бовтушка" підсушуюча

сучасна "бовтушка" підсушуюча

Почну з того, що я дуже хотіла виграти всю лінійку від Re.Care у них на сторінці в тому красивому прозорому силіконовому пакеті з рожевою бавовною та білим вафельним рушничком - як бачите не скллаось 🧐 тому бавовна біла моя домашня.

Дизайн всіх засобів в одному ніжному рожево-білому стилі. Цей засіб йде додатково в картонній коробочці, на якій нанесена вся необхідна інформація.

Об'єм скляного флакону: 10ml Інгредієнти: бісаболол, каламін, молочна кислота Формула засобу: без sls/sles, без парабенів, без силікону, без спирту, водяна, з гліцерином

сучасна "бовтушка" підс�ушуюча

Запах приємний, аптечний, як у моєї мазьки саліцилово-цинкової. Рожева субстанція нагадує косметичну глину. Швидко висихає на шкірі, проте не осипається. Перед використанням необхідно струсити флакон і ось тут виникає неприємний момент: засіб починає просто текти по кришчі, по баночці, постійно використовую його разом з серветками, якими обгортаю баночку, інакше в засобі ВСЕ - задумуюсь перелити його у вузьку вищу баночку, щоб він не діставав до кришечки.

За допомогою ватної палички наношу невелику кількість засобу на попередньо очищену шкіру, локально на елемент запалення. Використані ватні палички не можна занурювати в засіб повторно і ось тут ще один мінус -він настільки швидко засихає, що треба запастись паличками, якщо у вас є кілька лохальних запалень. Це не зовсім екологічно, тому я наношу засіб деревяними паличками. Рекомендовано використовувати на ніч, але я без проблем ходила з ним і на роботу -колір доволі тілесний і не розмазується, на відміну від моєї білої мазюки.

Якраз вискочив герпес, то мала можливість перевірити дієвість засобу. Такі фото не можуть бути естетичними, тому не роблю колажів - хто захоче пролистає, хоча я б не рекомендувала 😎

так що ж тут працює:

рожевий каламін чинить протизапальну та заспокійливу дію

камфора дбайливо пом’якшує загрубілі ділянки епідермісу;

бісаболол справляється із зволоженням

Не можу сказати, що мій герпес пройшов швидше ніж зазвичай, але точно пройшов приємніше -без зайвого зуду і ця рожева кірочка не так мене візуально дратувала. Швидко допомагає позбутися мілких висипань, підсушує і загоює шкіру, результат помітний вже після першого використання, точно рекомендую.

Взагалі хочу сказати, що мені подобається вся ця доглядова серія. Хоч вона й доволі бюджетна, але засоби справді працюють.