Avenue Des Parfums Style Milano
Ніжний як хмаринка
Я продовжую ділитися враженнями від знайомства з брендом Avenue Des Parfums, який став просто дуже вдалим відкриттям для мене. Сьогодні хочу поділитися з Вами враженнями від парфумованої води Style Milano. А обирала я її не спроста, адже вона схожа за настроєм з Killian “Good girl gone bad” та Gritti “Adel”, але за дуже приємні кошти, а ще і обʼємом 50 мл.
Хочеться зауважити, що виробник для знайомства з ароматами додав обʼєм 2 та 10 мл. Це супер зручно і я залюбки буду продовжувати знайомитись з іншими ароматами.
Пакування у парфумів стандартне- симпатична картонна коробка. Флакон мінімалістичний зі зручним розпилювачем. Наноситься чудово, не плюється. Можна використовувати чудовий спосіб нанесення «хмаринку»- пшикати у повітря і заходити у цю «хмаринку».
Піраміда аромату:
Початкові ноти:османтус, жасмин та троянда.
Нота серця: тубероза, нарцис.
Кінцеві ноти: кедр та амбра.
Це чудова біло квіткова композиція, яка має гарний весняний настрій.
На старті дуже сильно домінує османтус. Він розкривається таким вершковим персиком і майже лишається домінантом. Ця нота у цій композиції явно грає головну роль. Його поступово відтіняє трохи тубероза, а амбра та кедр дають помʼякшення.
Ця білоквіткова хмаринка супроводжує мене протягом 4 годин на тілі і на одязі приблизно добу.
Цей аромат асоціюється в мене з закоханою романтичною дівчиною, яка поспішає на побачення. Аромат легкий, без приторності та гостринки , огортаючий і зігріваючий у прохолодну пору.
Аромат стане чудовим компліментом для чарівної романтичної дівчини♥️
Коментарі (0)