Комп лексний засіб 10 в 1 від Garnier Fructis "Ріст на повну силу"
Краща незмивашка з мас маркету або як зберегти волосся після стрижки здоровим і доглянутим.
Всім привіт.
Сьогодні мій відгук буде присвячений догляду за волоссям. Я думаю, це актуально для кожної дівчини, тому що після миття волосся шампунем і бальзамом, часто не вистачає ще й додаткового живлення, особливо якщо ваше волосся схильна до сухості, ламкості.
У мене кучеряве і сухе волосся. На стрижку ходжу раз у пів року, адже волосся росте дуже повільно, а після довжини до середини спини, починають випадати, стають тьмяними та неживими.
Упаковка - Засіб продається у пластиковому 400 мл флаконі зеленого кольору. Для такого засобу формат упаковки дуже зручний, оснащений зручним дозатором, який у разі потреби закривається поворотом носика, запобігає випадковому натисканню.
Консистенція, колір та аромат - Засіб представлений у вигляді легкого та таючого крему білого кольору. Дуже легко розподіляється як на вологому волоссі, так і на сухому, не залишаючи липкості, аромат приємний, солодкий, фруктовий, але досить різкий. Запах надовго затримується на волоссі, але при цьому пахне не дуже нав'язливо.
Склад досить хороший, все що потрібно для того, щоб отримати заявлені виробником ефекти тут є. Перше що нам потрібно від засобу, це кондиціонуючі компоненти Легке розчісування – їхня робота. Легко розчісується волосся, отже виключається їх обривання гребінцем, отже, мінімізується посічення волосся. Використовувати краще, звичайно ж, після миття голови, на підсушене рушником вологе волосся. Наносимо спочатку на долоні, розтираємо ними крем, потім на довжину рухами, що розгладжують. Дозування вибираємо самостійно. На коріння не варто наносити, особливо тим, у кого жирна шкіра голови. Після крему таким же чином наносимо вологоутримуючий засіб. Далі йде звичне укладання.
Волосся від цього крему на всю рости не буде. Це факт. Ну а зберегти їх від ламкості може, якщо правильно його використовувати, навіть у комплексі з іншими засобами, а там і всі інші 9 пунктів буде дотримано.
Коментарі (0)