1.5 роки на до гляді однієї марки - мій досвід з NaturaBisse
Для чого у часи косметичної немоногамії обирати одну лінійку, та чи отримала я бажані результати? Запрошую почитати про мій досвід з барселонською маркою Natura Bisse.
Отже, отримавши кілька пробних взірців ще у 2021 я всерйоз задумалась про покупку засобів марки. Сімейна компанія, заснована у 1979 році, Natura Bissé пропонує колекцію виняткових засобів для догляду за шкірою, що поєднують природну креативність із досвідом провідних спеціалістів індустрії, забезпечуючи результати, які перевершують очікування. Цікаво, що засновник Рікардо Фісас, який на той час не мав спеціальної освіти у сфері косметики, але зацікавився можливостями розробки засобів для догляду за шкірою. Він звернув увагу на амінокислоти, зокрема їхні властивості покращувати структуру шкіри, і почав створювати продукцію на основі цієї інноваційної концепції.
Бренд спеціалізується на антивіковому догляді (моя тема!) і славиться хорошою лінійкою з вітаміном С і ретинольними продуктами.
Чи обирала я засоби з косметологом?
Ні, консультувалась трішки на сайті з косметологом бренду, але врешті вибір зробила сама. Ретинольні продукти мені поки не можна, тому тут був зразу пас. З часом зрозуміла що через гормональні нюанси моя шкіра стає дуже фоточутливою від вітаміну С і обмежила його використання лише зимою.
Чому засоби однієї марки?
Три основних переваги для мене (не враховуючи подарунків по програмах лояльності, бо засоби я купували у різний час, різних магазинах і всі по акційних пропозиціях). Але врахуйте що при покупці у авторизованих ви часто будете отримувати гарні мініатюри і багато взірців у подарунок ❤️
- Сумісність продуктів. Засоби однієї марки зазвичай створюються для того, щоб працювати разом, що зменшує ризик негативних реакцій чи конфліктів між інгредієнтами. Саме такий ефект і я отримала!
- Послідовність результатів. Використовуючи одну марку, можна отримати більш передбачуваний ефект, оскільки формули розроблені з урахуванням спільного використання.
- Спрощення вибору. Замість того щоб аналізувати десятки брендів, можна довіритися перевіреній лінійці, що економить час.
Чи варто було?
Буду чесною - без акційних цін я би не пробувала стільки засобів. Ціна і цінність такі відносні речі, але я отримала прогнозований результат, який мав накопичувальний ефект. Ця стабільність стає дуже важливою у догляді за шкірою у стресовий час, тому для мене це спрацювало.
Почну з трійки улюбленців:
Мій перший продукт був Інтенсивний відновлюючий крем для сухої шкіри Natura Bisse Essential Shock Intense Cream. Комбінація пептидів амінокислот, аргініну і зволожуючих компонентів - спочатку здавалось - ну крем та і крем. Супер зволоження не давав, але коли я поїхала з дому без крему на тиждень я зрозуміла його фокус. Він дає екстра тонус шкірі, і на диво тримає овал обличчя. Пептиди діють лише довготерміново, тому щоб побачити той самий ефект потрібно приблизно 3 місяці. Але крему 75 мл і мені такої банки вистачає на 7-9 місяців. Їх є кілька різних у схожій банці, у мене був double effect i intense cream. Оцей інтанс крім краще зволожує, його прямо рекомендую спробувати при нагоді. Ідеальний крем з прогнозованим ефектом, економічний, з потужним складом 👌🏻
Маска, що була дуже популярною кілька років назад у інстаграмі - Антиоксидантна маска-суфле Natura Bisse C+C Vitamin Souffle Mask. Неймовірне зволоження і наповнення шкіри! Маска цікавою текстури, наносити краще за все лопаткою (на руках багато засобу губиться). На ствочі нижче видно цю особливість. Це моя маска попелюшки, і довгий час її можна було придбати в районі 1-1.5 тис грн. Зараз ціна так не радує 🥺 Але при нагоді я її все таки поповню. Нюанс- використати її треба швидко. Упаковка каже що вона придатна 12 місяців після відкриття, але я кажу що за 6 місяців вона стає відчутно менш ефективною 😅 Хороший стимул постійно доглядати за шкірою!
Далі Очищувальний крем для обличчя Natura Bisse Diamond Cocoon Daily Cleanse який повернув мені віру у вмивачки. Це буквально! рідкий крем, яким треба очищувати обличчя. Засіб не піниться, проте дуже ніжно очищує шкіру не порушуючи ліпідний шар. Знахідка для мене взимку, так як частину року і зими я проводжу у країні з диким вітром, і оця завітрена зневоднена шкіра була моєї ознакою багаго років. Шукаю аналог, бо повна ціна засобу не радує. Засіб супер економічний, упаковки в 150 мл в мене триває вже 1.5 роки. Засіб варто використати у 12 місяців після відкриття, і я планую добити свій у найближчий місяць.
Улюблена Зволожувальна есенція для обличчя Natura Bisse Diamond Cocoon Hydrating Essence. Це спрей, легенький і дууже потужно зволожуючий. Рятує взимку коли працюють батареї, і моя шкіра стає пергаментно-тонкою від пересихання. Виробник каже, що спрей захищає від блакитного випромінювання наших екранів, але як то перевірити? Можна наносити на макіяж, нічого не тече. Більше не куплю, бо є дешевші аналоги (та це і лімітка) але такий формат засобу дуже зайшов.
Олія для сухого тіла "Детокс" Natura Bisse Diamond Well-Living The Dry Oil Detox яка на зимових знижках мені обійшлась по ціні олійки Nuxe - по суті це мікс олії на основі соняшникової яка надає тої "сухої оксамитовості" шкіри. Не підходить для масажу, бо дуже швидко вбирається - але з іншого боку я просто мажусь за 5 хв бо того як іти у ліжко і воно не бруднить постіль, але перетворює шкіру за ніч на супер доглянутий шовк.
Diamond Luminious Perfecting Glowing Mask - мабуть найслабкіша з масок марки. Вибілює, освіжає, і це все. Добре що у мене безкоштовна мініатюрка, це не мій продукт.
Ще з продуктів, яких тут немає, але які можу рекомендувати до використання -
- Крем з вітамінами для нормальної і сухої шкіри Natura Bisse C+C Vitamin Firming Cream - на мою думку кращий ніж аналогічний від Medik8, бо має дуже добре стабілізований вітамін С і класно зволожує. Використала кілька мініатюр взимку 👌🏻 просто топ!
- Хімічний санскрін з тоном Флюїд для обличчя Natura Bisse C+C Vitamin Sheer Fluid SPF25. Мені тут замало СПФ та засіб роюить вашу шкіру як з курорту - сяюча, наповнена і з немовірно легким природнім ефектом засмаги
- Інтенсивна відновлююча маска з ананасом Natura Bisse Essential Shock Intense Mask - неймовірно відбілює, освідає за рахунок ензимів і наповнює шкіру. Ще одна маска попелюшки, варта кожної копійки 🤩
Не можу сказати що мій догляд так вже ідеально підібрано - бракує сироватки (але у натури вони майже все ретинольні або з вітаміном С і знижок на них я ніколи не зустрічала), але ефект догляду дуже класний. Це наповнена добре зволожена шкіра, ще з більш менш рівним тоном (взагалі mission impossible з моєю пігментацією 😅). Всі засоби мають накопичувальний ефект, і дійсно робочі.
Іноді за цей час, звісно переходила на інші засоби, але щоразу коли бачила що зі шкірою якісь сюрпризи, просто поверталась до натурки і отримувала свою гарну шкіру за кілька днів знову.
Діліться, любите експериментувати з різними засобами, чи радше оберете один бренд для догляду?
Коментарі (0)