Багато всього, та якого?
Освітлююча сироватка для обличчя 4в1 від Hydrasence 🥭
Всім привіт, це Ася😘 І ні, я не куштувала сироватку, на такий дивний підпис мене підштовхнув аромат, дуже нетиповий для сироваток, опишу його трішки пізніше.
Сьогодні в центрі уваги Освітлююча сироватка для обличчя 4в1 від Hydrasence - нового українського бренду.
Давайте лаконічно, та по поличкам 😅
❤️Спочатку опис від виробника:
*Вартість 149грн за 50мл
Освітлююча сироватка для обличчя Hydrasence Radiance Booster Serum Hydrasence 4 в 1 - містить 4 компоненти, що сприяють освітленню тону обличчя: екстракти обліпихи, грейпфруту та шипшини, а також кофеїн.
Містить екстракти натурального походження з великим вмістом вітаміну С, сироватка збагачена вітамінами А, Е, С та В5.
Ключові компоненти:
Вітамінний комплекс А, Е, С, В5 - Комплекс вітамінів, які відновлюють шкіру, насичують її, ефективно боряться з мілкими зморшками, вирівнюють тон шкіри та активно зменшують прояви пігментних плям.
Комплекс рослинних екстрактів багатих на вітамін С та активні компоненти, проявляють антиоксидантні властивості, відбілюють шкіру, активують процеси відновлення, попереджають перші прояви старіння шкіри.
Жирна олія шипшини - Підсилює антиоксидантну дію, багата на вітамін С, захищає шкіру від вільних радикалів та відновлює ліпідний баланс.
😍Що ж, опис багатообіцяючий, ми вже зрозуміли що рослинних екстрактів та олій хоч куди, давайте перейдемо до мого враження:
- На перший погляд. Дизайн. Особисто мені не дуже сподобалось те що баночка з пластику. Дизайн упаковки типовий для бренду, хоча й досить специфічний.
- Вартість. Дуже бюджетна відносно складу, але ж зекономили на пакуванні.
- Зручність. Стандартна комфортна у використанні піпетка що дозує потрібну кількість, тут все нормально.
- Консистенція. Сироватка рідка, добре та швидко вбирається шкірою не залишаючи липкості. Я раджу інтенсивно взбовтувати її перед використанням, адже іноді в краплях засобу видно що компоненти розділяються.
- Аромат. Просто космічний, я вперше зустріла щось подібне у сироватці. Це смачнющий манго з йогуртовими нотками. Але людям з алергіями варто бути обережними «парфумс» в складі це задоволення з наслідками(
- Дія. Результати. Виробник заявляє що засіб розгладжує рельєф шкіри та робить її світлішою. Я використовувала сироватку досить часто , періодично вранці, іноді ввечері, і мої спостереження такі: засіб зволожує шкіру, робить її більш мʼякою та еластичною, помітного освітлення не відбулось. Приємно що сироватка має дуже багато вітамінів в складі а також рослинних екстрактів, можливо її дія була вагомішою зсередини, просто візуально не так помітно. *До речі, раніше я вже мала засоби з вітаміном С як активом, і моя шкіра завжди червоніла, в даному випадку цього не відбулося, це мене здивувало.
- Мінуси. Нажаль вони є. Сироватка збагачена олійками та досить сильними екстрактами, в моєму випадку це мало наслідки. Після використання на ніч, почали зʼявлятися маленькі білі прищики в місцях, де раніше не виникали, що говорить про те, що засіб забиває пори. Ремарка: я використовувала своє стандартне очищення шкіри, тонік (також звичний) і дану сироватку. Тому каміння лише в її бік, адже інші засоби перевірені місяцями. Аби попередити подібну реакцію, раджу використовувати даний засіб лише вранці, аби ввечері очистити шкіру.
💌Ось такий вийшов відгук, досить неоднозначний, з одного боку ми бачимо бюджетний та дуже багатий на екстракти засіб, з іншого - може бути індивідуальна реакція на ці ж екстракти, тому пишіть в коментарях, спробували б засіб? І дякую за увагу ❤️
Коментарі (0)