Рідкі мила Duru Floral Sensations та Duru 5 Moisturizers
Майбуть єдині на сьогодні рідкі мила які не пересушують шкіру... Висновки моїх використаних засобів..
Всім привіт.
Сьогодні хочу розповісти про свої мила які взяла на пробу, взагалі я завжди користувалась твердим милом, але бажання спробувати щось нове мене перебороло.
Придбала через приємний аромат та популярність марки, мило добре піниться, маленької крапельки вистачає, щоб якісно помити руки.
Duru Floral- Має приємний квітковий аромат, ніжний не нав'язливий, консистенція прозора рожева, відверто кажучи саме це мило я використовувала не тільки для рук...
Duru 5 Moisturizers - сподобався знову ж через аромат, так кокос відчувається, але такого прямо вже "ядучого" запаху то нема, це мило в мене стояло саме для рук.
На кожній пляшечці виробник обіцяє що продукт не має sls, парабенів та спирту, присутній вміст гліцерину, можливо через це шкіра не має такої стягнутості як після твердого, ще приємна дрібничка флакони прозорі тобто можна чудово розраховувати коли можна замовити наступні, і звичайно помпа, чудово дозволяє економити....
Мило чудове, буду замовляти ще, але цього разу спробую інші аромати....
Коментарі (0)