Фіксація брів за допомог ою Zola Brow Wax
Віск для фіксації брів
Нарешті спробувала цей засіб і хочу розповісти про перші враження .
💕Для знайомства я обрала собі обʼєм 15g(mini). Раніше в мене був віск від бренду Mayur, перших три місяці я користувалась із задоволенням, а потім фіксація стала слабшою і я не використала весь об’єм. Чи вдасться використати тут 15 мг- обов’язково розповім згодом після тривалого використання.
Віск розфасований у металеві шайбочки на закрутку, сама баночка в картонній коробці милого рожевого кольору.
Всередині густий віск рожевого кольору з приємним ароматом, додатково є маленька щіточка , але я маю іншу, з грубшим ворсом від Sovart, мені вона краще прочісує , вкладає та фіксує мої брови.
💕Цей віск зробить Вам «ефект ламінування вій» до змиття. Саме такий ефект я і хотіла отримати.
Я маю густі брови, жорсткі волоски і нерівномірний ріст, тому іноді підмальовую їх , а от ефект ламінування робить зовсім інший вигляд.
Нанесення просте- набираю щіточкою і одразу прочісую волоски в потрібному напрямку ( рекомендую робити це на чисту суху шкіру, до нанесення тонального, так фіксація буде краще). Спочатку я наносила зовсім невелику кількість, але зрозуміла, що мені краще трохи більшу кількість дати.
💕Віск не залишає білих слідів і чудово фіксує волоски.
Я маю комбіновану шкіру і мій лоб протягом дня виділяє жирний блиск, від цього і послаблюється фіксація волосків воском. Але незважаючи на це, віск чудово тримає мої брови протягом дня. Якщо наношу віск о 7 ранку, о 6 вечора вже стає помітно, що волоски трохи спущені ( вони зафіксовані, але не приклеєні до шкіри як від початку).
Я користуюсь цим воском вже третій тиждень і дуже задоволена його роботою.
Сподіваюсь, його властивості не зміняться і він надалі буде гарно працювати ☺️
Коментарі (0)