Bless Beauty Gloss Silk Lips
Топ знахідка цієї осені💖
Осінь для мене - це пора блисків і ніжних нюдових відтінків. Як добре, що у багатьох виробників поєднуються і доглядові компоненти, що додатково зволожуть губи у прохолодну та мають сяючий фініш.
Bless Beauty Gloss Silk Lips не став виключенням і я хочу познайомити вас ближче з цим блиском у 07 відтінку.
Що обіцяє виробник?
Глянцевий фініш робить губи візуально більш наповненими та пухкими. А широка палітра відтінків дає змогу підібрати ідеальний варіант на будь-який випадок та смак. Засіб не липкий, не розтікається та не розмазується. Він чудово поєднується з будь-якими іншими продуктами для губ, а також підходить для носіння в соло-форматі.
Пакування.
Блиск представлений у м'якій тубі. Поверх була слюда (захисна плівка) з наліпкою та термінами придатності. Завдяки скошеному носику аплікатора блиск легко наноситься та розподіляється.
Враження.
Блиск має легкий приємний аромат, який не відчувається у мене на губах. Липкість помірна, що не викликає дискомфорту. Текстура густа, а сам відтінок не надто пігментований, напівпрозорий.
07 відтінок - ніжний нюдово-персиковий відтінок для мене виявився вдалим варіантом задля осінніх прогулянок.
Блиск дійсно має приємний сяючий фініш. Стійкість 7/10. З часом трішки "з'їдається". Оскільки я поціновувач "макіяжу без макіяжу", продукт чудово доповнює мій повсякденний лук і створює ніжний акцент.
Планую спробувати й інші відтінки цього блиску, а також ближче познайомитись з цим брендом.
Поділіться своїми фаворитами серед блисків для губ😉
Коментарі (0)